Adverteren Amazon

Affiliate Marketing

Adverteren op Amazon

Wil je je wereldwijde bereik vergroten op een van 's werelds grootste online marktplaatsen? Als Channable Gold Partner richten wij jouw product feeds perfect in.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Morres Bushcraftshop Veritas Roompot Landal GreenParks Timesavers Dakenshop Wellens Men Morres Bushcraftshop Veritas Roompot Landal GreenParks Timesavers Dakenshop Wellens Men

Waarom adverteren op Amazon?

Wil je je wereldwijde bereik vergroten op een van 's werelds grootste online marktplaatsen? Met Amazon kun je jouw grenzen verleggen, nationaal en internationaal, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe markten wereldwijd. Bovendien hebben Amazon-gebruikers vaak een serieuze koopintentie, waardoor jouw kans op conversies aanzienlijk stijgt.

Door te adverteren op Amazon bouw je aan vertrouwen en geloofwaardigheid. Het feit dat jouw producten worden vertoond op het Amazon-platform wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Daarnaast biedt Amazon geavanceerde targeting opties, waardoor je jouw advertenties nauwkeurig kunt richten op de juiste doelgroep.

Je zoekt een partner met ervaring in Amazon-adverteren. Met meer dan 15 jaar ervaring in resultaatgerichte marketing en als erkende Channable Gold Partner, bieden wij transparante communicatie en praktische kennis op verschillende markten en branches. Het draait om echte resultaten die jouw online zichtbaarheid laten groeien.

Waarom adverteren op Amazon bij Envoker?

A tot Z

Wij beheren de volledige setup en integratie van A tot Z en verzekeren dat jouw Amazon advertenties optimaal en efficiënt presteren.

Ervaring

Ruime ervaring met diverse markten en branches. Onze succesvolle track record met klanten garanderen resultaten die je doelen overstijgen.

Gold Partner

Als Channable Gold Partner gebruiken wij onze expertise om jouw product feeds perfect in te richten voor de beste resultaten op Amazon.

Maatwerk

Elke Amazon strategie is nauwkeurig ontworpen om aan jouw specifieke bedrijfsdoelen te voldoen. Bij ons geen standaardoplossingen.

Waar we ons op focussen

Wanneer het aankomt op adverteren op Amazon, gaat het niet alleen om het plaatsen van wat advertenties en hopen op het beste. Je moet nadenken over de mogelijkheden om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Wij denken graag met je mee over hoe adverteren op Amazon precies kan bijdragen aan het realiseren van jouw doelen.

We gaan op zoek naar de kansen die voor jouw bedrijf liggen, zowel op strategisch niveau als bij het kiezen van de juiste advertentietypen. Het opzetten en inrichten van jouw product feed, inclusief naadloze integratie met Amazon, zijn belangrijke stappen in dit proces. Ons team staat klaar om jouw campagnes te lanceren en vervolgens de prestaties nauwlettend te monitoren en analyseren.

Maar daar houdt het niet op. Wij geloven in heldere communicatie en transparantie. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de resultaten van jouw Amazon-advertentiecampagnes. Bij ons krijg je geen vage rapporten; wij presenteren de resultaten op een begrijpelijke en overzichtelijke manier, zodat jij precies weet hoe jouw investering zich terugbetaalt.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Bij ons krijg je geen one-size-fits-all benadering. Wij geloven in een strategie op maat, specifiek afgestemd op jouw unieke situatie en doelstellingen. Met een resultaatgerichte aanpak zetten we onze kennis en ervaring in diverse markten en branches praktisch in, zodat jij het maximale uit je Amazon-advertenties haalt. Maar daar stopt het niet. We blijven continu alert en monitoren de resultaten op de voet.

Als er kansen zijn om bij te sturen of te optimaliseren, grijpen we die met beide handen aan. Want jouw succes is ons succes. En als kers op de taart, bieden we directe en heldere communicatie. We houden de lijntjes kort, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat de stand van zaken is. Geen gedoe, geen omwegen, gewoon duidelijke en transparante communicatie. Met ons ben je verzekerd van een (Gold) partner die echt met je meedenkt en jouw belangen vooropstelt.

Duik met ons de diepte in

7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!
7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!

Je hebt vast wel eens de term ‘affiliate marketing’ horen waaien, maar wat houdt deze term precies in en waarom zou je eigenlijk gebruikmaken van een affiliate ne ...

Lees verder
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je adv ...

Lees verder
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL