Digitale Transformatie

Online Marketing Strategie

Resultaatgerichte
Digitale Transformatie

Ontdek Digitale Transformatie
Onze klanten
Digitale Transformatie referenties
INNO Verhuurwinkel Imkershop Bushcraftshop Easy2Rent Storefront Van Mele Aanhangwagens XXL West-Brabant Hello Archie Dakenshop Energetica Natura NRV Rondreizen Eco-Point Auto Poppe CPS CPE Nederland OSU Gifts Pak Aanhangwagens Good Hope GGZ Roompot Timesavers Morres INNO Verhuurwinkel Imkershop Bushcraftshop Easy2Rent Storefront Van Mele Aanhangwagens XXL West-Brabant Hello Archie Dakenshop Energetica Natura NRV Rondreizen Eco-Point Auto Poppe CPS CPE Nederland OSU Gifts Pak Aanhangwagens Good Hope GGZ Roompot Timesavers Morres

Digitale Transformatie

De technologische ontwikkelingen staan nooit stil en met name de innovatie binnen digitale technologie zorgt ervoor dat de samenleving langzaam maar zeker verandert. Bedrijven en organisaties die de boot niet willen missen, doen er goed aan om mee te gaan in de evolutie naar een meer digitale manier van ondernemen.

Het vanzelfsprekende gevolg is een zich alsmaar verder doorzettende digitale transformatie, die ook in andere aspecten van de maatschappij steeds zichtbaarder wordt. Voor een succesvolle overgang naar een digitaal georiënteerde organisatie is ondersteuning en advies rondom digitale transformatie van essentieel belang.
 

Waarom Digitale Transformatie?

Meer leads

Creeër meer leads door de concurrent voor te blijven.

Meer binding

Door nieuwe communicatiekanalen te gebruiken.

Meer bereik

Het internet biedt mogelijkheden om je klantenkring te vergroten.

Beter vindbaar

Krijg meer vertrouwen door vindbaar te zijn op het internet.

Bushcraftshop

-46% Cost of Sale Google Ads in Q1 2020, t.o.v. 2019

Uitgelichte case: Bushcraftshop

Winstgevendheid van online marketing verhogen

-46% Cost of Sale Google Ads in Q1 2020, t.o.v. 2019

-44%Lagere Adspend dan in 2018

Cost of SaleTargets gehaald

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald...

Lees de volledige case

Wat is digitale transformatie?

 Het doorlopende streven van mensen naar efficiëntie, doeltreffendheid en functionaliteit heeft een grote impact op hoe men werkt en communiceert. En de ontwikkelingen die de laatste decennia plaatsvonden met betrekking tot internet, telefonie, televisie, video, fotografie, onderwijs en virtual reality hebben tevens hun weerslag op hoe consumenten en ondernemers te werk gaan. Het feit is dat tegenwoordig veel aankopen online worden gedaan. De opkomst van webshops en daarmee het verdwijnen van zowel kleinere winkels als gevestigde winkelketens is een logisch gevolg van het nieuwe digitale denken dat bewust en onbewust steeds meer voet aan de grond krijgt in de maatschappij.

Bedrijven en digitale transformatie

Bedrijven mogen de nieuwste ontwikkelingen en innovaties rondom een digitaal ingerichte samenleving niet negeren. Een onderneming zonder website is ondenkbaar en ook een online bestel- en contactmogelijkheid mag niet ontbreken. Zelfs een social-mediakanaal is eigenlijk een must. Al is het alleen maar zodat potentiële klanten de betrouwbaarheid van je bedrijf online kunnen verifiëren aan de hand van reviews en comments.

Afgezien daarvan verbetert een social-mediapagina ook je vindbaarheid op internet en is het een waardevolle uitbreiding van je mogelijkheden voor online marketing. Het merendeel van de bedrijven neemt zijn online aanwezigheid al serieus, maar het moderne denken houdt hiermee niet op. De veranderingen op digitaal gebied vragen om een integrale aanpak van organisaties en ondernemingen en de digitale transformatie gaat dan ook gepaard met nieuwe business modellen. Daarin is digitale technologie een allesbepalende factor.

 

Digitale transformatie toepassen

In het verlengde van online visibiliteit en vindbaar zijn op internet middels een website, webshop en social-mediapagina, liggen hiermee geassocieerde aspecten als openheid, verbondenheid en toegankelijkheid. Dit uit zich bijvoorbeeld in de wijze waarop een bedrijf met klanten omgaat.

Nu was de klant altijd al koning, maar internet leent zich er bij uitstek voor om als ondernemer nog meer aandacht te besteden aan de customer experience. Het uitgangspunt daarbij is om de bezoeker tijdens diens customer journey op de eerste plaats te zetten. Hiervoor zijn er verschillende tools om het online zoekgedrag van je doelgroep inzichtelijk te maken.

De hieruit verkrijgbare data vormen een belangrijke bron van informatie om je digitale strategie op te baseren en nieuwe manieren te ontplooien om klanten en geïnteresseerden aan je te binden. Zo tilt digitale transformatie marketing eveneens naar een hoger niveau.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Begeleiding tijdens digitale transformatie

Op het gebied van digitaal ondernemen worden cruciale zaken helaas snel over het hoofd gezien en laat men maar al te vaak kansen liggen. Bij een succesvolle digitale transformatie komt nu eenmaal veel kijken. Bovendien werkt deze overgang in de praktijk voor vrijwel iedere organisatie anders. Digitaal transformeren is ook niet hetzelfde als het digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Omdat het deels is gericht op het moderniseren van de klantenbeleving heeft het vooral invloed met hoe je digitale marketing eruitziet en de manier waarop je dit toepast. Evengoed is digitale transformatie een diepgaand proces, dat van belang is voor talloze facetten van je bedrijfsvoering en organisatie. Voor een succesvolle digitale transformatie is het van belang om professionele begeleiding te krijgen zodat jouw organisatie klaar is voor de digitale tijdperk waarin we leven.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?
Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?

Blijven groeien op alle digitale onderdelen van je bedrijf is belangrijk, waardoor het maken van de juiste keuze op korte en op lange termijn soms een erg complex pro ...

Lees verder
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen ...

Lees verder
Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en ...

Lees verder
Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL