Adverteren Bol

Affiliate Marketing

Adverteren op Bol

Wil jij jouw producten een extra boost geven? Maak gebruik van de hoge koopintentie van het grootste e-commerce platform van Nederland en België: Bol.com.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Bushcraftshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Pak Aanhangwagens Morres Roompot Wellens Men Timesavers Landal GreenParks Dakenshop Veritas Bushcraftshop Aanhangwagens XXL West-Brabant Pak Aanhangwagens Morres Roompot Wellens Men Timesavers Landal GreenParks Dakenshop Veritas

Waarom adverteren op Bol?

Als je echt impact wilt maken met je producten, is adverteren op Bol geen keuze maar een must. Bol is niet zomaar een van de grootste online winkelplatforms in Nederland en België; het is de gouden standaard waar kopers met serieuze koopintenties samenkomen. Wanneer je hier adverteert, kies je voor een platform waar vertrouwen en geloofwaardigheid inherent zijn aan jouw merkpresentatie. Mensen die actief zijn op Bol hebben vaak al een hoge koopintentie, wat betekent dat jouw advertenties een publiek bereiken dat al openstaat voor aankopen.

Verwacht meer dan alleen een team wanneer je met ons werkt; zie ons eerder als je bondgenoot, gewapend met meer dan 15 jaar ervaring. Onze benadering is helder en resultaatgericht en onze status als Channable Gold Partner spreekt voor zich. Wij kennen de markt, wij kennen de tactieken en wij leveren de resultaten.

Waarom adverteren op Bol bij Envoker?

Ervaring

Ruime ervaring met diverse markten en branches. Onze succesvolle track record met klanten garanderen resultaten die je doelen overstijgen.

A tot Z

Wij beheren de volledige setup en integratie van A tot Z en verzekeren dat jouw Bol.com advertenties optimaal en efficiënt presteren.

Maatwerk

Elke Bol.com strategie is nauwkeurig ontworpen om aan jouw specifieke bedrijfsdoelen te voldoen. Bij ons geen standaardoplossingen.

Gold Partner

Als Channable Gold Partner gebruiken wij onze expertise om jouw productfeeds perfect in te richten voor de beste resultaten op Bol.com.

Waar we ons op focussen

Bij ons vind je niet alleen een partner die je helpt bij adverteren op Bol, maar ook een team dat met je meedenkt in het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. We gaan verder dan alleen het opzetten van advertenties; we kijken naar waar de kansen liggen en hoe we deze kunnen benutten, zowel op strategisch niveau als bij het kiezen van de juiste soort advertenties.

Je wilt dat je partner je helpt met het volledige proces, van het opzetten en inrichten van je product feed tot het lanceren van de campagnes. Je wilt een naadloze koppeling met Bol, zodat jouw producten optimaal worden gepresenteerd aan potentiële klanten.

Na de lancering blijven we de prestaties van de campagnes nauwlettend monitoren en analyseren. Op basis van deze gegevens kunnen we de strategie bijsturen en optimaliseren om de beste resultaten te behalen. Je wilt dat je partner helder en transparant communiceert, zodat je altijd op de hoogte bent van de impact van je advertenties op Bol. En dat doen we.

Tim de Witte

Envoker staat bij ons niet als partner aan de zijlijn, maar als een echte copilot met een groot verantwoordelijksgevoel voor de gerealiseerde targets.

Tim de Witte Owner

Hello Archie

Van 0 naar 1 miljoen omzet in een jaar

+624%groei in omzet uit SEA

+327% meer transacties over alle kanalen

+200% groei in branded searches

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Hoe we te werk gaan? Jij bent uniek

Als je echt impact wilt maken met je producten, is adverteren op Bol geen keuze maar een must. Bol is niet zomaar een van de grootste online winkelplatformen in Nederland en België; het is de gouden standaard waar kopers met serieuze koopintenties samenkomen. Wanneer je hier adverteert, kies je voor een platform waar vertrouwen en geloofwaardigheid inherent zijn aan jouw merkpresentatie. Mensen die actief zijn op Bol hebben vaak al een hoge koopintentie, wat betekent dat jouw advertenties een publiek bereiken dat al openstaat voor aankopen.

Met een resultaatgerichte aanpak en een schat aan kennis en ervaring in diverse markten en branches, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties op Bol de concurrentie verpletteren. Maar daar stopt het niet. We blijven niet achterover leunen en wachten op resultaten; we blijven actief monitoren en communiceren de resultaten met jou. En terwijl anderen tevreden zijn met hun prestaties, blijven wij streven naar perfectie door continu te optimaliseren.

Duik met ons de diepte in

7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!
7 tips om je Affiliate Marketing te laten slagen!

Je hebt vast wel eens de term ‘affiliate marketing’ horen waaien, maar wat houdt deze term precies in en waarom zou je eigenlijk gebruikmaken van een affiliate ne ...

Lees verder
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je adv ...

Lees verder
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL