Profiel

over ons

Bram van LaarOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Roompot Morres INNO Landal GreenParks Brico Veritas Energetica Natura Saman Groep NRV Rondreizen Eco-Point Hello Archie Bloovi GrootPlezier Roompot Morres INNO Landal GreenParks Brico Veritas Energetica Natura Saman Groep NRV Rondreizen Eco-Point Hello Archie Bloovi GrootPlezier
Bram van Laar

Bram van Laar

Bram is een behulpzame online marketeer met doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tijdens zijn studie Commerciële Economie heeft hij ervaring opgedaan met verschillende kanten van marketing, waarbij online marketing hem het meeste aantrok. Na zijn studie heeft hij een tijd gewerkt als inkoper. Deze periode heeft hem gesterkt in zijn persoonlijke ontwikkeling en een breder inzicht gegeven vanuit de vraag- en aanbodzijde van verschillende bedrijven.

Al snel kwam Bram erachter dat zijn passie bij online marketing ligt. Hierdoor is hij gemotiveerd om het beste in zichzelf naar boven te halen. Door gebruik te maken van een combinatie tussen analytisch denkvermogen en creativiteit is Bram in staat om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen. Aanvullend is hij altijd op zoek naar manieren om zijn vaardigheden te verbeteren en is hij sterk gemotiveerd om te blijven groeien in zijn vakgebied.

Kleurenprofiel

De kleur groen puilt boven de andere kleuren uit in het kleurenprofiel van Bram. Veel communiceren en overleggen is voor hem de beste manier om elkaars standpunten en gevoelens goed te begrijpen en misverstanden te vermijden. Hij ziet nauwelijks de negatieve aspecten van de kleur. Té groen wordt het bij Bram niet snel.

De blauwe en gele drijfveer staan even hoog in het kleurenprofiel. Bram zet zijn blauwe kleur in om structuur aan te brengen en afspraken te maken én na te komen. Door zijn gele kant is hij leergierig en wil hij graag nieuwe kennis en inzichten opdoen. Hierin vindt hij het belangrijk om dit onafhankelijk en in vrijheid te kunnen doen. Hij komt in actie nadat hij alles begrijpt en structuur heeft toegebracht.

Bram van Laar

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL