Home

Vreselijk goed in online marketing!

Zoek je een online marketing bureau actief in België dat je strategisch durft te challengen of een partner die de regie volledig overneemt? Je zoekt pure expertise. Die hebben we.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
INNO Saman Groep Bloovi Landal GreenParks NRV Rondreizen Brico Eco-Point Veritas Energetica Natura Morres GrootPlezier Roompot Hello Archie INNO Saman Groep Bloovi Landal GreenParks NRV Rondreizen Brico Eco-Point Veritas Energetica Natura Morres GrootPlezier Roompot Hello Archie

Vakidioten met social skills

Wij zijn Envoker en wij zijn vreselijk goed in online marketing. Hierin combineren we best of both worlds; een no-nonsense aanpak met gedurfde en resultaatgerichte online marketingstrategieën. Wij begrijpen dat het behalen van resultaat geen kwestie is van toveren, maar van inzet, slimme inzichten en vooral gebaseerd is op vertrouwen.

Wist je dat wij een klantretentie hebben van 96%? Tof hè! En daar zijn we ontzettend trots op! Bij ons geen inhoudsloze klikrapportages of loze beloftes. Wij gaan het gewoon doen… Samen!

Als je hoger wilt scoren in Google in België, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Gek hè? Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat een integraal onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Wij houden het graag eenvoudig en doeltreffend. Geen ongebegrijpelijk jargon of overbodige tierelantijntjes. Enkel duidelijke communicatie, transparante processen en resultaten die meetbaar zijn.

Wij zijn hét online marketingbureau in regio België waarvan je dacht dat je het nooit zou vinden. Envoker, vakidioten met social skills.

Ben je op zoek naar een partner voor online marketing in België? We komen graag bij je langs in: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Belgisch Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel en Vlaanderen.

We hoeven het eigenlijk niet uit te leggen...

Resultaatgericht

Tja... Beetje een open deur, maar wij baseren al onze beslissingen op data en maken dan samen met jou de beste keuze.

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

No nonsense

Wij zijn een stelletje vak-idioten die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Je zou het bijna Zeeuwse nuchterheid noemen.

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Waar we in uitblinken

Jouw online resultaten naar een volgend niveau tillen, zonder overmatige compexiteit, is waar we in uitblinken. Jouw doelstellingen, internationaal of alleen in België, staan voorop tijdens het vormgeven van de strategie en het kiezen van de juiste kanalen.

Geen vage doelen hier; wij hanteren duidelijke KPI’s die jouw voortgang echt meetbaar maken. En wat betreft je concurrentie? Die imiteren we niet, want enkel een op-maat-gemaakte strategie is de sleutel tot jouw succes.

Zijn er nog veel mogelijkheden op het gebied van SEO, maar heb je technische uitdagingen? Levert je huidige advertentiebudget niet het gewenste resultaat op? Mis je het inzicht dat je nodig hebt? Ben je op zoek naar strategische ondersteuning in België of een partner die de teugels volledig uit handen neemt?

Je hebt pure expertise nodig, en die hebben we.

Oualid Riddersma

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Envoker, korte lijntjes door rechtstreeks contact met de medewerkers die aan ons project werken. Naast de korte lijnen-communicatie is Envoker oprecht betrokken en dit merk je in alles.

Oualid Riddersma Eigenaar

Verhuurwinkel.nl

Topposities in de zoekresultaten door een driedelige SEO-strategie

11 naar 35Domeinautoriteit

+400% Stijging bezoekers uit organisch verkeer

+93,40%Stijging van de gemiddelde posities op de belangrijkste clusters

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Wat kun je verwachten?

Je kunt een eerlijke en open partnership verwachten, waarbij je daadwerkelijk neutraal advies krijgt over tooling en techniek, zonder persoonlijk gewin. Jij als klant weet waar het team mee bezig is, waarom dit als prioriteit wordt beschouwd en wat je kunt verwachten. Kennis wordt met je gedeeld en wordt niet voor onszelf gehouden. We hebben dan ook geen projectmanagers. Wij geven voorkeur aan direct contact tussen onze marketeers en jou als klant en komen graag zelf bij je langs in België, zonder tussenschakels. Er wordt proactief omgegaan met jullie strategie en doelstellingen. Valt ons iets op in de markt, of bij de concurrenten, dan brengen we je op de hoogte.

Aan gouden bergen en loze beloftes doen we niet. Daar haalt niemand voordeel uit en vooral jij als klant niet
. Je mag verwachten dat wij als bureau strategisch durven mee te denken. Dus geen zinloze rapportages die niet verder gaan dan klikdata. Maar op maat gemaakte dashboards, met de KPI’s die van toepassing zijn voor jouw strategie én daarom actionable zijn. Wij gaan echt het gesprek met je aan. En als we denken dat iets een slecht idee is, dan hoor je dat ook van ons. We zijn wendbaar als het gaat om de inhoud van de partnership. Geen extra kosten voor extra activiteiten als het gewoon binnen de afgesproken samenwerking past.

Duik met ons de diepte in

De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes
De 5 belangrijkste metrics voor het meten van video advertentie succes

In de digitale wereld van vandaag zijn videoadvertenties een essentieel onderdeel van elke effectieve marketingstrategie. Bovendien helpt het meten van het succes van ...

Lees verder
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop

Het betreden van de wereld van e-commerce kan een uitdaging zijn, maar het vinden van de juiste tools om de zichtbaarheid van je webshop te verbeteren hoeft dat niet ...

Lees verder
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL