Profiel

over ons

Daniëlle ClarisseOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Energetica Natura NRV Rondreizen Roompot GrootPlezier Veritas Hello Archie Bloovi Brico Landal GreenParks Eco-Point Morres Saman Groep INNO Energetica Natura NRV Rondreizen Roompot GrootPlezier Veritas Hello Archie Bloovi Brico Landal GreenParks Eco-Point Morres Saman Groep INNO
Daniëlle Clarisse

Daniëlle Clarisse

Daniëlle heeft in haar vorige baan kennis gemaakt met veel verschillende kanten van marketing. Online marketing is de kant die haar het meeste aantrok en zo is ze bij Envoker terecht gekomen. Wat Daniëlle zo leuk vindt aan online marketing? Het meten van de resultaten, het geeft energie om te zien wat je werk heeft opgeleverd in de vorm van omzet en clicks.

Daniëlle is gemotiveerd en heeft veel doorzettingsvermogen. Ze kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing en op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen. Ze ziet het als een uitdaging om het beste resultaat te bereiken in samenwerking met haar team.

Kleurenprofiel

Daniëlle is een toonbeeld van orde en structuur dankzij haar dominante blauwe drijfveer. Ze waardeert duidelijkheid, voorspelbaarheid en zet alles in het werk om taken af te maken zoals afgesproken. Daniëlle is iemand waar je op kunt bouwen, loyaal en betrouwbaar tot in de kern. Ze heeft een scherp oog voor details en vindt het belangrijk dat regels en afspraken worden nageleefd door iedereen.

De oranje drijfveer in Daniëlle's profiel versterkt haar ambitie en verlangen naar resultaten en erkenning. Ze streeft naar succes en komt helemaal tot haar recht als ze dit behaalt. Dankzij de synergie tussen haar blauwe en oranje drijfveren werkt ze niet alleen met aandacht voor details, maar ook pragmatisch en efficiënt. Hoewel oranje van nature geneigd is de grenzen van regels op te zoeken, zorgt haar blauwe drijfveer ervoor dat ze binnen de lijntjes kleurt. Dit maakt van haar een krachtige combinatie: iemand die zowel het kader respecteert als streeft naar optimale prestaties binnen dat kader.

Daniëlle Clarisse

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL