Online Marketing Nederland

Online Marketing Nederland

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
RESULTAATGERICHT

Online Marketing Bureau Nederland

Door de talloze mogelijkheden die het internet biedt, heeft het de traditionele media vrijwel overbodig gemaakt. Bedrijven en organisaties zijn zich steeds bewuster van het belang van een goede online aanwezigheid. De snelle ontwikkelingen in het steeds veranderende internetlandschap maken het vinden van een online marketing bureau met de juiste kennis en ervaring echter niet gemakkelijk. Wij zijn een allround online marketing bureau waarmee je daadwerkelijk verder komt.

ENVOKER

Online Marketing

Mensen gebruiken internet voor allerlei doeleinden en brengen dagelijks veel tijd online door. Daarmee is internet voor ondernemers hét medium om met hun product, dienst of merk doelgroepen en potentiële klanten te bereiken.

Daar heb je dan wel de hulp van een professioneel online marketing bureau bij nodig. En hoewel Nederland een groot aantal online marketingbureaus telt, zijn die lang niet allemaal even geschikt. Veel van deze bureaus richten zich bijvoorbeeld vooral op minder complexe online marketingstrategieën. Het ligt er weliswaar aan welke doelen je hebt gesteld, maar om echt resultaat te boeken is het beter om samen te werken met een ervaren online marketing bureau.

Waarom een online marketing bureau?

Als je op zoek gaat naar een specialist voor online marketing in Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven. Tussen al deze digital marketingbureaus bestaan significante verschillen, een van de belangrijkste is welke taken een marketingbedrijf voor je kan uitvoeren. Een regulier internetbureau houdt zich bezig met onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO) en E-mailmarketing.

Een full-service online marketing bureau richt zich daarentegen op alle aspecten van online marketing. Zo gebruiken ze data en analytics om je te helpen het maximale uit je campagnes te halen en de strategie te verbeteren. Ook zullen ze meedenken met vraagstukken over je customer journey. Om die reden hebben wij een digital marketing maturity model ontwikkeld om samen met jou als klant elke keer weer een volgende stap te maken.

 

online marketing nederland
ONLINE MARKETING NEDERLAND

Online marketing bureau: alles onder één dak

Een ander groot voordeel van een full-service marketingbureau is dat je al je marketingactiviteiten bij hetzelfde bedrijf concentreert. Als je meerdere online marketing bureaus inzet, wordt het moeilijk om alles en iedereen op elkaar af te stemmen.

Kies je voor één partner dan stelt dat de marketeer in staat om een campagne snel en doelgericht aan te passen. Wanneer je met verschillende bureaus contact moet onderhouden, komt dat de effectiviteit van je marketingstrategie zeker niet ten goede. Zo werken wij voor elke klant met een op maat samengesteld klantenteam van specialisten dat naadloos aansluit op de wensen en noden van jouw bedrijf. 

DRIVEN BY PERFORMANCE

Online marketing strategie

Er moet een duidelijk eindresultaat met heldere doelstellingen worden afgesproken waar we voor je mee aan de slag gaan. Hoe meer we van jouw organisatie weten hoe beter we dit kunnen bereiken. Wat de uiteindelijke strategie is die we samen gaan hanteren, hangt af van wat je wilt bereiken. De doelen moeten duidelijk en meetbaar zijn.

Voorbeelden hiervan zijn met welk percentage je je klantenkring of marktaandeel wilt uitbreiden, wat de winstgroei moet zijn in een bepaalde periode, in welke regio je potentiële klanten wilt vinden of elk ander resultaat dat onze marketeers ook meetbaar kunnen maken, en dus stuurbaar. Want daar gaat het uiteindelijk om bij een goede performance strategie. Dat we heldere doelstellingen hebben, die we goed kunnen doormeten, waardoor we de campagnes zo goed mogelijk kunnen runnen.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

ENVOKER

Online marketing effectief inzetten

Een onderneming of organisatie heeft baat bij een consequente marketingstrategie, die in handen is van één partij. Als je een bureau zoekt dat alle facetten van online marketing beheerst en alle internetkanalen strategisch inzet, helpen wij je graag verder.

De tactiek en uitvoering hiervan kunnen wisselen van case tot case en dat hoort ook zo. Een goede strategie is uniek voor jou als onderneming en afhankelijk van je budget, marges, winstgevendheid en concurrentiepositie. Met het opstellen van de doelen houden we altijd in ons achterhoofd en dat is dat een meetbaar resultaat moet worden behaald.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

4 SEO technieken die niet meer relevant zijn
4 SEO technieken die niet meer relevant zijn

We weten allemaal dat de online marketing wereld onwijs snel verandert. Wat gisteren de norm was, is vandaag alweer verleden tijd. Google doet hier nog een schepje bovenop met ...

Lees verder
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat

Als bedrijf wil je succes boeken met je online marketing inspanningen. De online vindbaarheid van je website is de eerste stap en zoveel mogelijk bezoekers binnenhalen op je pl ...

Lees verder
5 tips bij een website migratie
5 tips bij een website migratie

Er zijn verschillende redenen voor een website migratie, zoals een redesign of herstructurering van de website, een wijziging van het CMS of rebranding. Een website migratie zo ...

Lees verder
Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL