Profiel

over ons

Denvy MesuOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
INNO Landal GreenParks GrootPlezier Saman Groep Roompot Morres NRV Rondreizen Veritas Bloovi Brico Energetica Natura Eco-Point Hello Archie INNO Landal GreenParks GrootPlezier Saman Groep Roompot Morres NRV Rondreizen Veritas Bloovi Brico Energetica Natura Eco-Point Hello Archie
Denvy Mesu

Denvy Mesu

Denvy zijn interesse voor het vak online marketing werd aangewakkerd tijdens zijn opleiding Commerciële Economie. Gedurende zijn afstudeerstage bij Envoker kon hij in de praktijk al ervaring opdoen op het gebied van online marketing en ook dit beviel hem zeer goed.

Denvy pakt opdrachten altijd met beide handen aan en zet zijn analytische denkvermogen graag in voor het behalen van maximale resultaten. Daarnaast is Denvy gemotiveerd om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen en te groeien op het gebied van alles wat met online marketing te maken heeft.

Kleurenprofiel

Denvy streeft met zijn groene kant naar harmonie en verbinding met anderen door middel van communicatie. Hij komt in zijn kracht door samen te werken met anderen. Een goede onderlinge sfeer en elkaar begrijpen zijn zaken waar hij zich hard voor maakt.

Die groene communicatie en groene overleg moeten voor hem wel uitmonden in resultaten, succes en vooruitgang: Denvy’s oranje kant. Efficiënte, resultaatgerichtheid en een pragmatische aanpak geven hem energie. Van zijn oranje kant ziet hij ook de negatieve aspecten, de kleur oranje kan er namelijk wel eens naar neigen om persoonlijk belang voorop te stellen. Denvy vindt het echter belangrijker om samen met anderen resultaat te behalen, een mooie combinatie!

Denvy Mesu

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL