Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Hai-Anh haar voornaamste kleur is rood, een kleur die zorgt voor daadkracht, de leiding nemen en assertief handelen. Natuurlijk begrijpt Hai-Anh dat het niet altijd de bedoeling is om alleen maar tempo en focus na te jagen. Daar komt haar oranje kleur mooi van pas, dit versterkt het rood door snel opportuniteiten te zien en ervoor te gaan.

Daadkracht en resultaat omschrijven Hai-Anh, de blauwe drijfveer helpt haar dit te bewerkstelligen. Structuur aanbrengen, details meenemen, loyaliteit en afspraken maken zorgen ervoor dat alles in harmonie blijft. Om snel resultaat te behalen maakt ze namelijk het liefst gebruik van een planmatige aanpak. Hai-Anh behaalt haar doelen door de combinatie van daadkracht, ambitie en discipline.

Hai-Anh Le

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL