Profiel

over ons

Hai-Anh LeSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Roompot Energetica Natura Morres Veritas Saman Groep Bloovi Brico GrootPlezier Eco-Point INNO Hello Archie NRV Rondreizen Landal GreenParks Roompot Energetica Natura Morres Veritas Saman Groep Bloovi Brico GrootPlezier Eco-Point INNO Hello Archie NRV Rondreizen Landal GreenParks
Hai-Anh Le

Hai-Anh Le

Een slimme regeltante die graag checklists in een hoog tempo afvinkt. Zo kan je Hai-Anh kort beschrijven. Ze heeft online marketing ervaring aan zowel klantzijde als bureauzijde. Deze ervaring vult ze aan met haar interesse in (web)technologieën, haar dagelijkse dosis financieel en zakelijk nieuws én haar enorme nieuwsgierigheid en creativiteit. Zo komt ze tot de beste oplossing.

Hai-Anh is erg gedreven en niet bang om af en toe buiten de gebaande paden te gaan of een vraagstuk vanuit een ander perspectief te bekijken. Het uiteindelijke resultaat is namelijk wat telt. Driven by performance staat haar op het lijf geschreven.

Kleurenprofiel

Hai-Anh haar voornaamste kleur is rood, een kleur die zorgt voor daadkracht, de leiding nemen en assertief handelen. Natuurlijk begrijpt Hai-Anh dat het niet altijd de bedoeling is om alleen maar tempo en focus na te jagen. Daar komt haar oranje kleur mooi van pas, dit versterkt het rood door snel opportuniteiten te zien en ervoor te gaan.

Daadkracht en resultaat omschrijven Hai-Anh, de blauwe drijfveer helpt haar dit te bewerkstelligen. Structuur aanbrengen, details meenemen, loyaliteit en afspraken maken zorgen ervoor dat alles in harmonie blijft. Om snel resultaat te behalen maakt ze namelijk het liefst gebruik van een planmatige aanpak. Hai-Anh behaalt haar doelen door de combinatie van daadkracht, ambitie en discipline.

Hai-Anh Le

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL