Profiel

over ons

Jaap Willem v/d PlasseSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Saman Groep Eco-Point GrootPlezier Hello Archie Bloovi NRV Rondreizen Veritas INNO Energetica Natura Brico Morres Landal GreenParks Roompot Saman Groep Eco-Point GrootPlezier Hello Archie Bloovi NRV Rondreizen Veritas INNO Energetica Natura Brico Morres Landal GreenParks Roompot
Jaap Willem v/d Plasse

Jaap Willem v/d Plasse

Gepassioneerd door de combinatie van marketing en technologie is Online Marketing al 16 jaar Jaap-Willem zijn vakgebied. Het digitale landschap heeft hij dan ook al veel zien veranderen, echter één uitdaging is voor hem altijd hetzelfde gebleven: het continu op zoek gaan naar nieuwe (digitale) wegen richting resultaat. Hij is expert in het inspireren van anderen met het signaleren en oppakken van nieuwe trends, waarbij sommigen wel eens kunnen denken: ‘Waar heeft hij het over?’. Vaak valt het kwartje dan ook wat later, wanneer Jaap-Willem al met de volgende ontwikkeling/trend bezig is.

Zijn expertise gebieden zijn Paid Media, Analytics, Strategie en het optimaliseren van de omzet en ROI voor projecten. Met een echte hands-on mentaliteit pakt hij elk project aan, of het nou in het Spaans, Engels of Nederlands is. Niets is hem te veel.

Kleurenprofiel

Succes- en resultaatgerichtheid zijn belangrijke sterke aspecten voor Jaap-Willem en het zal dan ook niet snel té opportunistisch zijn. Harmonie en verbinding, maar ook communicatie en overleg zijn hierbij belangrijk, maar hierin overdrijven hoeft voor Jaap-Willem niet. Samen met anderen visies uitwerken en planningen op lange en middellange termijn bespreken aan de hand van modellen en theorieën, geven Jaap-Willem energie. Samen sparren is voor hem de kers op de taart. Hierbij is hij wel geneigd eerst zélf autonoom een standpunt in te nemen of mening te vormen.

Voor Jaap-Willem is het belangrijk dat er niet te veel vast gehouden wordt aan tradities en het verleden, vooruitkijken is wat hij zegt.

Jaap Willem v/d Plasse

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Jaap Willem v/d Plasse

Is Google Analytics verboden?
Is Google Analytics verboden?

Sinds begin 2022 is er veel geschreven over Google Analytics. Met name over de vraag: kunnen we Google Analytics nog blijven gebruiken? Er gebeurt veel in de wereld v ...

Lees verder
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies

Op 24 maart zette John Wilander, product owner van het ITP (Intelligent Tracking Prevention) binnen Safari, de onderstaande tweet op Twitter. Standaard staan nu dus a ...

Lees verder
9 marketing tips voor je E-commerce webshop
9 marketing tips voor je E-commerce webshop

Top 9 helikopter view tips voor e-commerce webshop marketing. Waar kan jij op focussen om te zorgen dat je succesvol wordt! 

Lees verder
SCROLL