Profiel

over ons

Joris VergouwenOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
INNO Saman Groep Veritas Roompot Bloovi Hello Archie NRV Rondreizen Eco-Point Brico Morres Energetica Natura Landal GreenParks GrootPlezier INNO Saman Groep Veritas Roompot Bloovi Hello Archie NRV Rondreizen Eco-Point Brico Morres Energetica Natura Landal GreenParks GrootPlezier
Joris Vergouwen

Joris Vergouwen

Tijdens de opleiding Commerciële Economie is er bij Joris een grote interesse ontstaan voor het vak online marketing. Zijn afstudeerstage bij Envoker is hem zeer goed bevallen, omdat het hem de kans gaf om kennis en ervaring op te doen in de praktijk. Na het behalen van zijn bachelor is Joris bij het team aangesloten.   

Joris zorgt door middel van analytisch denkvermogen en resultaatgericht werken dat hij het beste in zichzelf naar boven haalt. Daarnaast is hij goed voorbereid en nauwkeurig en door planmatig te werken en haalt hij voldoening uit het oplossen van een probleem. Joris erg klantgericht, hij zal altijd alles geven om de klant een positieve ervaring te bieden.

Kleurenprofiel

De groene drijfveer komt op de eerste plaats in Joris zijn kleurenprofiel: goed met anderen op willen schieten, een goede sfeer creëren en harmonie. Joris heeft begrip voor anderen hun situatie en houdt rekening met andermans gevoelens, een echte teamplayer dus! Dit sluit mooi aan bij zijn paarse kant waarbij toewijding, respect en geborgenheid belangrijke begrippen zijn.

Als derde kleur, bijna gelijk aan de tweede kleur, komt oranje. Een veelvoorkomende kleur in de kleurenprofielen binnen Envoker. Joris focust zich op zijn doel en werkt pro-actief en efficiënt om het gewenste resultaat te behalen. De volgorde van deze drie kleuren uit zich voor Joris als volgt: eerst een goede sfeer en onderling begrip om vervolgens succes te behalen.

Joris Vergouwen

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL