Profiel

over ons

Just HopmansOnline Marketeer

Onze klanten
Wie volgt?
Hello Archie Brico Saman Groep Eco-Point Veritas Bloovi NRV Rondreizen Energetica Natura Roompot Morres INNO GrootPlezier Landal GreenParks Hello Archie Brico Saman Groep Eco-Point Veritas Bloovi NRV Rondreizen Energetica Natura Roompot Morres INNO GrootPlezier Landal GreenParks
Just Hopmans

Just Hopmans

Tijdens zijn studie ondernemerschap en retailmanagement aan de Avans Hogeschool vindt Just zijn weg in de wereld van online marketing. Hij begint als zelfstandig ondernemer en levert online marketingdiensten aan kleine tot middelgrote bedrijven. Zijn afstudeerscriptie schrijft hij bij een online marketingbureau, waarmee hij zijn studie succesvol afrondt.

17 september 2022 begint Just aan een wereldreis. In bijna een jaar tijd bezoekt hij meer dan 11 landen in Centraal- en Zuid-Amerika. Sterker dan ooit keert Just huiswaarts. Kort na zijn terugkomst gaat hij aan de slag bij Envoker om zijn passie in de wereld van online marketing voort te zetten. Just kenmerkt zich als een gedreven, leergierige en resultaatgerichte online marketeer. Hij streeft ernaar de marketinguitingen van zijn klanten op een effectieve en meetbare wijze naar buiten te brengen en maakt daarbij gebruik van de nieuwste strategieën en technologieën. Met een open mind en een leergierig karakter staat Just open voor inzichten van de mensen om hem heen.

Kleurenprofiel

Just onderscheidt zich op de werkvloer vooral door zijn oranje kleur: een drijfveer die zorgt voor een sterke resultaatgerichtheid en een verlangen naar succes en waardering. Hij is op zijn best wanneer de resultaten van zijn inspanningen zichtbaar zijn. Zijn oranje energie stimuleert hem om ambitieuze doelen te stellen en deze met vastberadenheid na te streven, altijd met oog voor het eindresultaat.

Naast zijn oranje drijfveer, kleurt geel de manier waarop Just naar de wereld kijkt: een kleur die staat voor leren, begrijpen en analyseren. Just is iemand die plezier haalt uit het oplossen van complexe problemen en het vinden van innovatieve oplossingen. Zijn geel zorgt ervoor dat hij niet overhaast te werk gaat; hij neemt de tijd om goed na te denken voordat hij besluiten neemt. De interactie tussen zijn oranje en gele eigenschappen maakt Just tot een collega die niet alleen streeft naar succes, maar ook de meest doordachte weg naar dat succes wil vinden. Hij zoekt naar een balans tussen snel resultaat (oranje) en grondige analyse (geel), wat hem een waardevolle teamspeler maakt die zowel strategisch inzicht als gedetailleerde analyse toepast in zijn werk.

Just Hopmans

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL