Profiel

over ons

Mandy PaauweOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Hello Archie Roompot Energetica Natura Landal GreenParks Bloovi Veritas Eco-Point GrootPlezier Saman Groep INNO Brico Morres NRV Rondreizen Hello Archie Roompot Energetica Natura Landal GreenParks Bloovi Veritas Eco-Point GrootPlezier Saman Groep INNO Brico Morres NRV Rondreizen
Mandy Paauwe

Mandy Paauwe

Mandy is net terug van haar wereldreis. Ze heeft het afgelopen jaar rondgereisd door Zuid- & Midden-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië en is een echte avonturier. Voor haar reis heeft ze al als online marketeer gewerkt, waarbij haar passie voor online marketing is ontstaan en ze ervaring heeft opgedaan op alle gebieden van online marketing. De diversiteit aan klanten is iets waar Mandy van houdt en waardoor ze gekozen heeft te blijven werken als online marketeer aan de bureauzijde.

Mandy is analytisch ingesteld en gaat altijd voor tevreden klanten en het beste resultaat. Daarbij hecht ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en is ze leergierig. Mandy blijft graag up-to-date van de nieuwste trends binnen online marketing om deze toe te passen bij klanten. Ze houdt ervan om zich continu te ontwikkelen en haar kennis te verbreden op het gebied van online marketing. 

Kleurenprofiel

Harmonie en samenwerking zijn essentieel voor Mandy. Haar groene drijfveer zorgt ervoor dat ze streeft naar een goede sfeer op de werkvloer, consensus en overleg zijn belangrijke elementen van haar aanpak.

Tegelijkertijd ondersteunt haar sterke oranje drijfveer haar streven naar resultaat. Ze gaat voor opportuniteiten wanneer ze zich voordoen, in plaats van het langdurige, compromis-zoekende overleg van de groene drijfveer af te wachten. Ze houdt van vooruitgang en gaat beredeneerd voor het beste resultaat, eerder dan geduldig te wachten tot een groen compromis bereikt wordt.

Mandy blijft een balans zoeken tussen het behouden van harmonie en het behalen van resultaten, waardoor ze een onmisbare kracht in haar team is. Haar sterke mix van groene en oranje drijfveren maakt haar zowel empathisch als gedreven, wat haar tot een bijzonder waardevolle collega en online marketeer maakt.

Mandy Paauwe

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Mandy Paauwe

The Conference 2023
The Conference 2023

17 november zijn Bryan en Mandy Paauwe afgereisd naar Texel voor The Conference. In deze blog vertellen ze je meer over hun ervaringen. Een inspirerend weekend m ...

Lees verder
SCROLL