SEO Bureau

SEO Bureau

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
Resultaatgericht

SEO Bureau

Om door consumenten online gevonden te worden, is het van belang dat bedrijven en organisaties een goede ranking hebben in de zoekmachines zoals Google of Bing. Steeds meer consumenten gebruiken internet, met name Google, voor het aankopen van alledaagse producten. 

Tegelijkertijd komen er meer concurrenten, websites en webshops bij waardoor consumenten de mogelijkheid hebben om het aanbod van andere aanbieders te bekijken. Om zoveel mogelijk potentiële klanten af te vangen, heeft de online vindbaarheid van ondernemingen tegenwoordig een hoge prioriteit. Hierbij is het van belang dat er naar het complete plaatje van zoekmachine optimalisatie wordt gekeken om de gewenste resultaten te boeken.

Waarom zoekmachine optimalisatie essentieel is

Zoekmachine optimalisatie

Door de ontwikkelingen in de markt worden met name kleinere winkels steeds meer afhankelijk van een website of webshop. Consumenten starten hun zoektocht online en daar wil je als onderneming op inspelen. Enerzijds om je consumenten te bereiken, anderzijds om specifieke producten of diensten te verkopen. 

Omdat hiermee de fysieke winkel verdwijnt en het aantal online aanbieders toeneemt, moet er intensief worden ingezet op het vinden en overtuigen van potentiële klanten. Eén van de manieren om dit te doen, is aan de hand van zoekmachine optimalisatie. Door een intensieve inzet op SEO versterk je je posities in de organische zoekresultaten waardoor het voor potentiële klanten makkelijker is om jouw website of webshop te vinden. Daarnaast wil je aan de hand van relevante webcontent de websitebezoekers voorzien van de nodige informatie om top-of-mind te blijven. 

 

van adviseren tot anticiperen

SEO bureau

Als online marketing bureau beschikken we over de expertise die hiervoor is vereist. En zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. SEO is dan ook niet iets dat je slechts eenmalig en vrijblijvend implementeert. Het is een doorgaans proces om niet alleen te stijgen in de zoekresultaten, maar ook om je positie te behouden.

Waar ondernemers betreffende hun website optimalisatie vooral aan denken, is het aanpassen van de teksten. Het toevoegen van zoekwoorden en zoektermen  die consumenten gebruiken om jouw website te vinden, is daarvan een goed voorbeeld. Om een gedegen SEO-traject uit te voeren, komt er echter meer bij kijken om gewenste resultaten te boeken. Voorafgaand een zoekmachine optimalisatie traject wordt er een uitgebreide analyse gedaan om te achterhalen waar de kansen en bedreigingen liggen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar welke woorden jouw potentiële klanten in online zoekmachines gebruiken, maar ook naar de techniek achter de website. 

Onvolkomenheden in de website kunnen namelijk eveneens veel invloed op je vindbaarheid hebben. Voorbeelden daarvan zijn onvolledige of ontbrekende metadescriptions, dode en irrelevante links, een rommelige sitestructuur en een matige URL-opbouw.

SEO Bureau
Lange adem vereist bij SEO

Zoekmachine optimalisatie

Bedrijven, organisaties, instanties, winkels en andere commerciële aanbieders van producten en diensten via internet hebben doorgaans niet de vakkennis waarover een SEO advies bureau beschikt. Om een gewenste groei te realiseren, is het verstandig om gespecialiseerde marketeers voor in te schakelen.

Er zijn heel wat factoren die zowel een positieve als negatieve impact kunnen maken op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met het aanpassen van de teksten en broncodes van een website ben je er namelijk nog niet. Een professioneel nazorgtraject waarbij er wordt gekeken of de aangebrachte wijzigingen effect hebben gesorteerd zijn ook belangrijk. Met onze kennis en resultaatgerichte aanpak sturen we direct bij op kansen in de marketing, wijzigingen van de zoekmachines en op de verlies en/of stijging van jouw online visibiliteit om jouw website of webshop te helpen groeien.

 

 

 

 

 

 

 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

Duplicate content: Wat betekent dit voor de vindbaarheid van mijn website?
Duplicate content: Wat betekent dit voor de vindbaarheid van mijn website?

Duplicate content, wanneer zoekmachines, zoals Google of Bing, meerdere URL’s met dezelfde content indexeren, blijft voor veel bedrijven die zich bezighouden met zoekmachine ...

Lees verder
Onmisbare content tips en inzichten voor jouw e-commerce website
Onmisbare content tips en inzichten voor jouw e-commerce website

Opvallend genoeg is kwalitatieve SEO-content vaak geen prioriteit voor webshops en andere e-commerce bedrijven. Zij focussen zich vooral op budgetten, targets en conversies. Va ...

Lees verder
9 praktische tips om meer uit je zoekwoordonderzoek te halen
9 praktische tips om meer uit je zoekwoordonderzoek te halen

Zoekwoordonderzoek, het is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor elke website. Want een website voorziet je in essentie van informatie. Maar naar welke informatie is j ...

Lees verder
Onze klanten

Wij werken ook voor

online marketing bureau
Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het optimaliseren van de inhoud van je website zodat een zoekmachine deze graag als topresultaat laat zien voor zoekopdrachten op een bepaald zoekwoord of cluster met zoekwoorden.

Is SEO nog steeds belangrijk in 2021?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is belangrijker dan ooit! Het is nog steeds een van de krachtigste online marketingstrategieën die langetermijnresultaten opleveren. Volgens een recent onderzoek van Bright Edge is organisch verkeer verantwoordelijk voor meer dan 51% van alle bezoekers die naar websites komen, en overtreft het alle andere bronnen, zoals betaald (14%) en sociaal (5%) verkeer.

Uit welke drie onderdelen bestaat SEO?

Er zijn drie onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) die je nodig hebt voor een goede  organische strategie: on-page SEO, technische SEO en off-page SEO. On-page SEO heeft betrekking op de inhoud van je website. Technische SEO heeft betrekking op niet-inhoudelijke elementen van uw website zoals snelheid, techniek en Core Web Vitals. Off-page SEO technieken helpen de autoriteit en relevantie van je website te versterken.

Bestaat SEO nog over 5 jaar?

Het antwoord is ja. Ongeacht de nieuwe apparaten en technologie die op ons pad komen, gaan we ook in de toekomst we nog steeds zoekmachines gebruiken om te zoeken naar de producten en bedrijven die het beste aan onze behoeften voldoen. Wat echter verandert, is de manier waarop mensen deze zoekopdrachten uitvoeren. 

Wat is Local SEO?

Local SEO is voor elk bedrijf dat een fysieke locatie heeft waar het klanten ontvangt of elk bedrijf dat een bepaald lokaal geografisch gebied bedient.

Lokale fysieke winkels zoals restaurants, bars, wasserettes, dokterspraktijken, advocatenkantoren, verhuurbedrijven of winkels zijn allemaal bedrijven die Local SEO zouden moeten gebruiken zodat potentiële klanten hun beter kunnen vinden.

SCROLL