SEO Bureau

SEO Bureau

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
Resultaatgericht

SEO Bureau

Om door consumenten online gevonden te worden, is het van belang dat bedrijven en organisaties een goede ranking hebben in de zoekmachines zoals Google of Bing. Steeds meer consumenten gebruiken internet, met name Google, voor het aankopen van alledaagse producten. 

Tegelijkertijd komen er meer concurrenten, websites en webshops bij waardoor consumenten de mogelijkheid hebben om het aanbod van andere aanbieders te bekijken. Om zoveel mogelijk potentiële klanten af te vangen, heeft de online vindbaarheid van ondernemingen tegenwoordig een hoge prioriteit. Hierbij is het van belang dat er naar het complete plaatje van zoekmachine optimalisatie wordt gekeken om de gewenste resultaten te boeken.

Zoekmachine optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie essentieel is

Door de ontwikkelingen in de markt worden met name kleinere winkels steeds meer afhankelijk van een website of webshop. Consumenten starten hun zoektocht online en daar wil je als onderneming op inspelen. Enerzijds om je consumenten te bereiken, anderzijds om specifieke producten of diensten te verkopen. 

Omdat hiermee de fysieke winkel verdwijnt en het aantal online aanbieders toeneemt, moet er intensief worden ingezet op het vinden en overtuigen van potentiële klanten. Eén van de manieren om dit te doen, is aan de hand van zoekmachine optimalisatie. Door een intensieve inzet op SEO versterk je je posities in de organische zoekresultaten waardoor het voor potentiële klanten makkelijker is om jouw website of webshop te vinden. Daarnaast wil je aan de hand van relevante webcontent de websitebezoekers voorzien van de nodige informatie om top-of-mind te blijven. 

 

SEO bureau

van adviseren tot anticiperen

Als online marketing bureau beschikken we over de expertise die hiervoor is vereist. En zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. SEO is dan ook niet iets dat je slechts eenmalig en vrijblijvend implementeert. Het is een doorgaans proces om niet alleen te stijgen in de zoekresultaten, maar ook om je positie te behouden.

Waar ondernemers betreffende hun website optimalisatie vooral aan denken, is het aanpassen van de teksten. Het toevoegen van zoekwoorden en zoektermen  die consumenten gebruiken om jouw website te vinden, is daarvan een goed voorbeeld. Om een gedegen SEO-traject uit te voeren, komt er echter meer bij kijken om gewenste resultaten te boeken. Voorafgaand een zoekmachine optimalisatie traject wordt er een uitgebreide analyse gedaan om te achterhalen waar de kansen en bedreigingen liggen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar welke woorden jouw potentiële klanten in online zoekmachines gebruiken, maar ook naar de techniek achter de website. 

Onvolkomenheden in de website kunnen namelijk eveneens veel invloed op je vindbaarheid hebben. Voorbeelden daarvan zijn onvolledige of ontbrekende metadescriptions, dode en irrelevante links, een rommelige sitestructuur en een matige URL-opbouw.

SEO Bureau

Zoekmachine optimalisatie

Lange adem vereist bij SEO

Bedrijven, organisaties, instanties, winkels en andere commerciële aanbieders van producten en diensten via internet hebben doorgaans niet de vakkennis waarover een SEO advies bureau beschikt. Om een gewenste groei te realiseren, is het verstandig om gespecialiseerde marketeers voor in te schakelen.

Er zijn heel wat factoren die zowel een positieve als negatieve impact kunnen maken op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met het aanpassen van de teksten en broncodes van een website ben je er namelijk nog niet. Een professioneel nazorgtraject waarbij er wordt gekeken of de aangebrachte wijzigingen effect hebben gesorteerd zijn ook belangrijk. Met onze kennis en resultaatgerichte aanpak sturen we direct bij op kansen in de marketing, wijzigingen van de zoekmachines en op de verlies en/of stijging van jouw online visibiliteit om jouw website of webshop te helpen groeien.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Envoker, beste SEO bureau Nederland

Om als ondernemer het beste uit je website te halen, is het uitbesteden van SEO een uitstekende keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we breed inzetten op zoekmachineoptimalisatie. Naast webcontent aanpassen op basis van Google-resultaten, de internetsite monitoren en de resultaten rapporteren bekijken we voordat we een traject in gaan via een uitgebreide SEO scan wat en waar er nog meer verbeterd kan worden. Op die manier heb je nóg meer inzicht in de kansen en bedreigingen en krijg je gedegen advies om hierop in te spelen.

Ten slotte kunnen we behalve een SEO-plan voor een reeds bestaande of geheel nieuwe website, ook inzicht krijgen in de online prestaties van je concurrenten. Met een doordachte strategie kunnen wij jou helpen om de concurrenten een stapje voor te blijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie. 

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

Binnenkort een nieuwe Google ranking factor: Core Web Vitals
Binnenkort een nieuwe Google ranking factor: Core Web Vitals

In 2021 komt Google met een nieuwe update voor het algoritme, waarmee de techniek van een website meer gewicht krijgt bij het bepalen van je positie in Google. Specifiek gaat h ... Lees verder

Google Core Updates, hoe moet je hier mee om gaan?
Google Core Updates, hoe moet je hier mee om gaan?

Updates bij Google aan de algoritmes komen dagelijks voor. Veel van deze updates worden niet vermeld omdat deze een kleine impact hebben of heel weinig zoekopdrachten omvatten. Lees verder

Technische SEO analyse - deel 3
Technische SEO analyse - deel 3

In het derde en laatste deel van Technische SEO in begrijpelijke taal bespreken we de optimalisatie van je interne linkstructuur, de best practices van duplicate content en de ... Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het optimaliseren van de inhoud van je website zodat een zoekmachine deze graag als topresultaat laat zien voor zoekopdrachten op een bepaald zoekwoord of cluster met zoekwoorden.

Is SEO nog steeds belangrijk in 2021?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is belangrijker dan ooit! Het is nog steeds een van de krachtigste online marketingstrategieën die langetermijnresultaten opleveren. Volgens een recent onderzoek van Bright Edge is organisch verkeer verantwoordelijk voor meer dan 51% van alle bezoekers die naar websites komen, en overtreft het alle andere bronnen, zoals betaald (14%) en sociaal (5%) verkeer.

Uit welke drie onderdelen bestaat SEO?

Er zijn drie onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) die je nodig hebt voor een goede  organische strategie: on-page SEO, technische SEO en off-page SEO. On-page SEO heeft betrekking op de inhoud van je website. Technische SEO heeft betrekking op niet-inhoudelijke elementen van uw website zoals snelheid, techniek en Core Web Vitals. Off-page SEO technieken helpen de autoriteit en relevantie van je website te versterken.

Bestaat SEO nog over 5 jaar?

Het antwoord is ja. Ongeacht de nieuwe apparaten en technologie die op ons pad komen, gaan we ook in de toekomst we nog steeds zoekmachines gebruiken om te zoeken naar de producten en bedrijven die het beste aan onze behoeften voldoen. Wat echter verandert, is de manier waarop mensen deze zoekopdrachten uitvoeren. 

Wat is Local SEO?

Local SEO is voor elk bedrijf dat een fysieke locatie heeft waar het klanten ontvangt of elk bedrijf dat een bepaald lokaal geografisch gebied bedient.

Lokale fysieke winkels zoals restaurants, bars, wasserettes, dokterspraktijken, advocatenkantoren, verhuurbedrijven of winkels zijn allemaal bedrijven die Local SEO zouden moeten gebruiken zodat potentiële klanten hun beter kunnen vinden.

SCROLL