Profiel

over ons

Alexia KuizengaSales & Marketing Assistant

Onze klanten
Zij gingen je voor
Bloovi GrootPlezier Veritas NRV Rondreizen Roompot Landal GreenParks Saman Groep Energetica Natura INNO Hello Archie Brico Eco-Point Morres Bloovi GrootPlezier Veritas NRV Rondreizen Roompot Landal GreenParks Saman Groep Energetica Natura INNO Hello Archie Brico Eco-Point Morres
Alexia Kuizenga

Alexia Kuizenga

Alexia is na haar studie Leisure & Events Management aangehaakt bij het team als Sales & Marketing Assistant. Haar voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de managing director en de business developer. Haar diploma Leisure & Events Management komt goed van pas bij het organiseren van onze Sales & Marketing evenementen. Alexia haalt er voldoening uit om een collega iets uit handen te nemen en is daarom een goede fit voor deze functie. 

Het ondersteunen van anderen, structuur aanbrengen, plannen, regelen en organiseren zijn de dingen die Alexia het liefste doet. Met haar leergierigheid, betrouwbaarheid en enthousiasme gaat Alexia geen uitdaging uit de weg.

 

Kleurenprofiel

Voor Alexia is de wereld een plek waar alles in harmonie gaat en iedereen goed met elkaar kan opschieten. Ze vermijdt conflicten en zet in op het sluiten van compromissen en ieder een plaats geven. Weten wat anderen voelen is belangrijker dan resultaat, interesse in elkaars privéleven leidt tot meer onderling begrip en tot een goede verstandhouding.

Alexia zet haar blauwe kant in om structuur, afspraken en ordening om te zetten zodat dit de harmonie en de goede sfeer te versterkt. Dat afspraken voor iedereen gelden voorkomt spanningen en conflicten. Ze blijft ook heel nuchter; zoek het niet in nieuwe oplossingen of alternatieven, wat bestaat is meestal bruikbaar en daarom als basis goed genoeg.

Alexia Kuizenga

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Alexia Kuizenga

Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk
Conversie-attributie ontrafeld: 10 essentiële inzichten vanuit de praktijk

Inzicht in welke marketinginspanningen conversies genereren is belangrijk voor iedereen die zijn budgetten en strategieën wil optimaliseren. Conversie attributie is ...

Lees verder
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse

In de competitieve wereld van digitale marketing is Zoekmachine Optimalisatie (SEO) essentieel om online op te vallen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe je je ver ...

Lees verder
5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven
5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven

Het is essentieel voor jou als bedrijf om SEA te benutten om je online zichtbaarheid te vergroten en effectief in contact te komen met je doelgroep. Het begrijpen van ...

Lees verder
SCROLL