Profiel

over ons

Alexia KuizengaSales & Marketing Assistant

Onze klanten
Zij gingen je voor
NRV Rondreizen Hello Archie Roompot GrootPlezier INNO Morres Energetica Natura Brico Bloovi Veritas NRV Rondreizen Hello Archie Roompot GrootPlezier INNO Morres Energetica Natura Brico Bloovi Veritas
Alexia Kuizenga

Alexia Kuizenga

Alexia is na haar studie Leisure & Events Management aangehaakt bij het team als Sales & Marketing Assistant. Haar voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de managing director en de business developer. Haar diploma Leisure & Events Management komt goed van pas bij het organiseren van onze Sales & Marketing evenementen. Alexia haalt er voldoening uit om een collega iets uit handen te nemen en is daarom een goede fit voor deze functie. 

Het ondersteunen van anderen, structuur aanbrengen, plannen, regelen en organiseren zijn de dingen die Alexia het liefste doet. Met haar leergierigheid, betrouwbaarheid en enthousiasme gaat Alexia geen uitdaging uit de weg.

 

Kleurenprofiel

Voor Alexia is de wereld een plek waar alles in harmonie gaat en iedereen goed met elkaar kan opschieten. Ze vermijdt conflicten en zet in op het sluiten van compromissen en ieder een plaats geven. Weten wat anderen voelen is belangrijker dan resultaat, interesse in elkaars privéleven leidt tot meer onderling begrip en tot een goede verstandhouding.

Alexia zet haar blauwe kant in om structuur, afspraken en ordening om te zetten zodat dit de harmonie en de goede sfeer te versterkt. Dat afspraken voor iedereen gelden voorkomt spanningen en conflicten. Ze blijft ook heel nuchter; zoek het niet in nieuwe oplossingen of alternatieven, wat bestaat is meestal bruikbaar en daarom als basis goed genoeg.

Alexia Kuizenga

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Alexia Kuizenga

10 tips voor het adverteren op bol.com
10 tips voor het adverteren op bol.com

Bol.com is het grootste e-commerce platform van Nederland en vertegenwoordigt een onmisbare weg voor bedrijven om in contact te komen met een breed en zeer actief con ...

Lees verder
8 belangrijke doelstellingen voor een contentmarketing strategie
8 belangrijke doelstellingen voor een contentmarketing strategie

Wil jij een succesvolle contentstrategie? Dan is het opstellen van contentmarketingdoelstellingen essentieel. Inhoudelijke doelstellingen bieden focus en richting, he ...

Lees verder
5 tips voor een winnende Enterprise SEO-strategie
5 tips voor een winnende Enterprise SEO-strategie

Een Enterprise SEO Strategie is een uitgebreid plan dat zich richt op het optimaliseren van zoekmachine zichtbaarheid voor grotere organisaties. Het gaat om het ontwi ...

Lees verder
SCROLL