Profiel

over ons

Bryan BurenOnline Marketeer

Onze klanten
Wie volgt?
Energetica Natura Brico Landal GreenParks GrootPlezier Morres Veritas Eco-Point NRV Rondreizen Bloovi INNO Roompot Saman Groep Hello Archie Energetica Natura Brico Landal GreenParks GrootPlezier Morres Veritas Eco-Point NRV Rondreizen Bloovi INNO Roompot Saman Groep Hello Archie
Bryan Buren

Bryan Buren

Bryan is 4 jaar werkzaam bij Envoker, eerst in de rol van stagiair en later aangehaakt als online marketeer in het team. Vanaf dat moment heeft Bryan vele aspecten van online marketing voor zijn klanten uitgevoerd. Denk daarbij aan grote projecten met serieuze omzetten, maar ook aan klanten die overtuigd zijn van de meerwaarde van de online marketing en dit willen implementeren in hun bedrijf. Bryan heeft zich in de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in het beheer van diverse SEA projecten. Hij werkt samen met de klant hard aan het behalen van de gestelde doelstellingen en KPI’s die in onderling overleg zijn afgesproken. Naast de SEA projecten heeft Bryan ook ervaring opgedaan op SEO gebied door diverse vraagstukken van klanten om te zetten naar concrete stappenplannen om de SEO te verbeteren.

Kenmerkend aan Bryan is dat hij erg leergierig is en openstaat voor nieuwe inzichten zonder zijn eigen visie en mening te verliezen. Dit levert leuke en gezonde discussies op waardoor iedereen blijft nadenken over de beste manier om de gestelde doelen te behalen.

Kleurenprofiel

Bryan vindt met zijn groene kant een goede sfeer en sterke onderlinge band belangrijk op de werkvloer. Hij is erg betrokken met zijn collega’s en vindt het belangrijk dat iedereen gehoord wordt in een overleg. Hij brengt begrip op voor anderen en staat altijd klaar voor zijn collega’s.

Bryan’s groene kant combineert hij met het resultaatgerichte van oranje. Samen met anderen streeft Bryan ernaar om doelen te halen waarbij hij ieders bijdrage erkent. De doelen die samen opgesteld worden behaalt Bryan door zijn blauwe kenmerken. Hij werkt gestructureerd en planmatig, zonder dat hij daarin de regels voor laat gaan op de mensen. Bryan is een echte teamspeler waar zowel zijn collega’s als klanten altijd op kunnen rekenen.

Bryan Buren

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Recente blogs door Bryan Buren

4 valkuilen door automatiseringen binnen Google Ads: Hoe los ik ze op en voorkom ik omzetverlies?
4 valkuilen door automatiseringen binnen Google Ads: Hoe los ik ze op en voorkom ik omzetverlies?

Automatisch.. Het klinkt in bijna alle gevallen als muziek in de oren, met de nadruk op ‘bijna’. De automatiseringen binnen Google Ads kunnen echter nog wel ...

Lees verder
SCROLL