Profiel

over ons

Bryan BurenOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
NRV Rondreizen Connections Morres Roompot Hello Archie INNO Bloovi Energetica Natura NRV Rondreizen Connections Morres Roompot Hello Archie INNO Bloovi Energetica Natura
Bryan Buren

Bryan Buren

Bryan kwam twee jaar geleden als stagiair bij Envoker binnen. Vanaf dat moment heeft Bryan vele aspecten van online marketing leren kennen en raakte enthousiast over de mogelijkheden die dit in de toekomst te bieden had. Nadat hij zijn afstudeerstage succesvol had afgerond en daarmee zijn bachelor Commerciële Economie had behaald is hij aangesloten bij het team. De afgelopen twee jaar heeft Bryan zich gespecialiseerd in het opzetten en beheren van diverse SEA projecten. Dit omvat zowel kleine projecten die van de start opgebouwd moeten worden tot projecten met serieus hoge omzetten en bijpassende budgetten. Samen met de klant werkt hij hard aan het behalen van de doelstellingen en KPI’s die in onderling overleg zijn opgesteld. Naast de brede kennis in SEA heeft Bryan zich de afgelopen periode veelvuldig bezig gehouden met diverse SEO projecten wat dan ook geen onbekend terrein voor hem is.

Kenmerkend aan Bryan is dat hij erg leergierig is en openstaat voor nieuwe inzichten zonder zijn eigen visie en mening te verliezen. Dit levert leuke en gezonde discussies op waardoor iedereen blijft nadenken over de beste manier om de gestelde doelen te behalen.

Kleurenprofiel

Bryan vindt met zijn groene kant een goede sfeer en sterke onderlinge band belangrijk op de werkvloer. Hij is erg betrokken met zijn collega’s en vindt het belangrijk dat iedereen gehoord wordt in een overleg. Hij brengt begrip op voor anderen en staat altijd klaar voor zijn collega’s.

Bryan’s groene kant combineert hij met het resultaatgerichte van oranje. Samen met anderen streeft Bryan ernaar om doelen te halen waarbij hij ieders bijdrage erkent. De doelen die samen opgesteld worden behaalt Bryan door zijn blauwe kenmerken. Hij werkt gestructureerd en planmatig, zonder dat hij daarin de regels voor laat gaan op de mensen. Bryan is een echte teamspeler waar zowel zijn collega’s als klanten altijd op kunnen rekenen.

Bryan Buren

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Bryan Buren

4 valkuilen door automatiseringen binnen Google Ads: Hoe los ik ze op en voorkom ik omzetverlies?
4 valkuilen door automatiseringen binnen Google Ads: Hoe los ik ze op en voorkom ik omzetverlies?

Automatisch.. Het klinkt in bijna alle gevallen als muziek in de oren, met de nadruk op ‘bijna’. De automatiseringen binnen Google Ads kunnen echter nog wel ...

Lees verder
SCROLL