Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Bryan vindt met zijn groene kant een goede sfeer en sterke onderlinge band belangrijk op de werkvloer. Hij is erg betrokken met zijn collega’s en vindt het belangrijk dat iedereen gehoord wordt in een overleg. Hij brengt begrip op voor anderen en staat altijd klaar voor zijn collega’s.

Bryan’s groene kant combineert hij met het resultaatgerichte van oranje. Samen met anderen streeft Bryan ernaar om doelen te halen waarbij hij ieders bijdrage erkent. De doelen die samen opgesteld worden behaalt Bryan door zijn blauwe kenmerken. Hij werkt gestructureerd en planmatig, zonder dat hij daarin de regels voor laat gaan op de mensen. Bryan is een echte teamspeler waar zowel zijn collega’s als klanten altijd op kunnen rekenen.

Bryan Buren

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL