Profiel

over ons

Eleaz WanneeOnline Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Veritas Landal GreenParks Energetica Natura Roompot Morres Brico GrootPlezier Hello Archie Bloovi Eco-Point Saman Groep INNO NRV Rondreizen Veritas Landal GreenParks Energetica Natura Roompot Morres Brico GrootPlezier Hello Archie Bloovi Eco-Point Saman Groep INNO NRV Rondreizen
Eleaz Wannee

Eleaz Wannee

Als een echte sportman wil Eleaz 1 ding: Winnen! Of het gaat om het draaien van best converterende campagnes of zoekwoorden naar de topposities brengen, Eleaz gaat voor resultaten voor zijn klanten. Zijn geheim? Structuur en een enorm doorzettingsvermogen. Dit combineert hij met zijn ervaring met projecten in e-commerce, SEO, SEA, Affiliate en CRO. Dat maakt hem een hele fijne sparringpartner op online marketinggebied.

Kleurenprofiel

Eleaz houdt ervan steeds nieuwe opportuniteiten te zien opduiken en gaat er met plezier voor. Wanneer anderen menen dat het genoeg geweest is, steekt Eleaz nog een tandje bij. Uitblinken, en zijn inspanningen en resultaten door anderen laten opmerken, dat is deel van wat Eleaz drijft. Praktisch, resultaatgericht en efficiëntie zijn daarbij de belangrijkste waarden die hij uit zijn oranje kantje haalt. Een doelgerichte aanpak staat voorop en hij zoekt voortdurend manieren om nog meer resultaat te bereiken. Competitie vindt Eleaz best leuk, zonder concurrentie geen vooruitgang is dan ook zijn motto.

Met zijn blauwe kantje zorgt hij ervoor dat hij zijn activiteiten efficiënt inzet. Zijn gestructureerde en planmatige aanpak zorgen er voor dat de resultaatgerichtheid niet van opportuniteit naar opportuniteit hopt, maar gestaag aan de slag blijft. Zijn blauwe kantje wijst hem er steeds opnieuw op om ook oog te hebben voor details. Waar oranje eerder geneigd is voor een volgende opportuniteit te gaan, kan het blauwe vingertje er voor zorgen dat een opdracht toch eerst afgewerkt wordt.

Eleaz Wannee

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Eleaz Wannee

SMX Advanced Berlin 2023
SMX Advanced Berlin 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van het SMX Advanced evenement in Berlijn. Dit jaar was het de beurt aan collega’s Eleaz en Nynke om 2 dagen ondergedompeld te wor ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
5 tips bij het maken van een Whatagraph rapportage voor Google Ads
5 tips bij het maken van een Whatagraph rapportage voor Google Ads

Als bedrijf met een website wil je alles te weten komen over de prestaties van je Google Ads campagnes. Enerzijds wil je meer te weten komen over de tussentijdse resu ...

Lees verder
SCROLL