Profiel

over ons

Mandy HoebekeSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Bloovi Landal GreenParks Energetica Natura INNO NRV Rondreizen Morres Hello Archie Eco-Point GrootPlezier Roompot Brico Saman Groep Veritas Bloovi Landal GreenParks Energetica Natura INNO NRV Rondreizen Morres Hello Archie Eco-Point GrootPlezier Roompot Brico Saman Groep Veritas
Mandy Hoebeke

Mandy Hoebeke

Door haar enorme drive om enerzijds het maximale uit zichzelf te halen en anderzijds uit haar klanten, heeft Mandy de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt als online marketeer. Van zoekmachine optimalisatie tot advertising, van social tot affiliate; gooi Mandy in het diepe met een vraagstuk en je weet dat ze bovenkomt met de gewenste oplossing.

Mandy is een échte planner, alles wordt tot in de puntjes voorbereid en past perfect binnen het plan. Hiervan afwijken kan soms een vragende blik opleveren, maar vergeef het haar want uiteindelijk draait het maar om één ding: de klant naar een hoger niveau brengen.

Kleurenprofiel

De afgelopen jaren is Mandy haar kleurenprofiel veranderd van blauw/groen naar oranje/rood. Die blauwe en groene kant van Mandy waarbij orde aanbrengen in de chaos en heldere communicatie belangrijk zijn, zit er nog steeds. Echter zijn haar voornaamste drijfveren nu resultaat halen en doelgericht werken. Mandy zoekt naar manieren om steeds meer, maar ook efficiënter resultaat te halen.

Het rood in haar profiel versterkt de oranje eigenschappen: daadkracht, tempo en focus. Mandy is een oneindige leermachine die constant door blijft vragen tot het antwoord op tafel ligt, waar vervolgens iedereen van leert.

Mandy Hoebeke

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Mandy Hoebeke

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Ho ...

Lees verder
4 Google Ads Scripts die het leven makkelijker maken
4 Google Ads Scripts die het leven makkelijker maken

Scripts zijn een handig hulpmiddel tijdens het onderhouden van advertising accounts. Ze genereren rapporten, sturen alerts en doen zelfs bodaanpassingen. 

Lees verder
Technische SEO analyse - deel 3
Technische SEO analyse - deel 3

In het derde en laatste deel van Technische SEO in begrijpelijke taal bespreken we de optimalisatie van je interne linkstructuur, de best practices van duplicate cont ...

Lees verder
SCROLL