Blog

blog

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

Nieuws
Edwin Kersten

Door Edwin Kersten
Geplaatst op 30 oktober 2018 | Bewerkt op 9 september 2021

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires die vanaf september al stage bij Envoker lopen. Binnen hun stageperiode zullen ze kennis maken met verschillende aspecten van online marketing. 

Noef Abdulhussain

Hallo, ik ben Noef Abdulhussain, twintig jaar en studeer Commerciële Economie; Creative Marketing & Sales te Hogeschool Rotterdam. Na twee jaar ben ik erachter gekomen dat ik het online gedeelte van marketing heel interessant vind en ik mij daarin verder wil gaan verdiepen. Ik heb toen besloten dat ik mijn stage in het derde jaar graag in die richting wilde doen. En waar kan je het beste alles leren over online marketing, dan bij Envoker?

Een interessant bedrijf om stage te lopen, mede vanwege hun succes, mooi klantportfolio, reputatie en de enorme vakkennis. De veelzijdige stage en de kans om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen zijn de redenen waarom ik voor Envoker heb gekozen. Tijdens mijn stage hoop ik zoveel mogelijk te mogen leren over verschillende aspecten van online marketing en zo ervaring op te doen door te werken voor klanten van Envoker. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en kijk uit naar de rest van mijn stageperiode.

 

Daphne Notebaart

Ik ben Daphne Notebaart, twintig jaar en ik kom uit Vlissingen. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Communicatie op de Hogeschool Zeeland. Wat mij vooral aanspreekt is het stukje psychologie, waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe je deze keuzes kunt beïnvloeden. Hiernaast ben ik ook steeds nieuwsgieriger geworden naar het online gedeelte, omdat dit steeds meer nodig zal zijn in de toekomst. In het derde leerjaar van mijn opleiding mocht ik een meewerkstage gaan doen. Omdat ik nog vrij weinig kennis had op het gebied van online marketing ben ik opzoek gegaan naar een stageplaats waar ik me hier meer ik kan verdiepen.

Als je ergens veel over online marketing kan leren dan is dat wel bij Envoker. Zij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van online marketing en voeren hun werkzaamheden met veel enthousiasme uit. Voor mij de perfecte kans om hier mijn meewerkstage te doen! Tijdens mijn stage hoop ik zoveel mogelijk verschillende kanten van de online wereld en het vakgebied te zien. Daarnaast lijkt het me ook erg leuk en leerzaam om mee te kijken en helpen bij de opdrachten die zij voor hun klanten uitvoeren. Ik verwacht een leuke, maar vooral leerzame stage bij Envoker. Ik heb het ontzettend naar m’n zin en zie de komende maanden met veel plezier tegemoet.

Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

Gerelateerd

Verder lezen?

Brandmovie Envoker
Brandmovie Envoker

We hebben een nieuwe coole en inspirerende brandmovie gelanceerd, één om trots op te zijn. Na een nieuwe positionering en huisstijl in 2019 was het nu tijd om daar ...

Lees verder
Search Love London 2022
Search Love London 2022

Eind oktober zijn Jelmar, Eleaz en Nynke naar Londen gereisd voor het online marketing event ‘Search Love London’. Ze hebben verschillende presentaties bijgewoond ...

Lees verder
SMX Advanced Berlin 2022
SMX Advanced Berlin 2022

Eind september was Envoker aanwezig bij het SMX Advanced evenement in Berlijn. Daniël, Danny en Arthur zijn met de trein naar Berlijn afgereisd om twee dagen mee te ...

Lees verder
SCROLL