Online Marketing Breda

Online Marketing Breda

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
RESULTAATGERICHGT

Online Marketing Bureau

Wil je voor de internetmarketing van jouw bedrijf, winkel of organisatie samenwerken met een ambitieus online marketing bureau? Bij ons staan gedreven marketeers voor je klaar, die doelgericht werken aan jouw online succes. Wij bieden je een totaalpakket op het gebied van online marketing.

ENVOKER

Online Marketing Strategie

Online marketing is een brede term die in de praktijk vele vormen heeft en allerlei tactieken kan aannemen. Bij ons kunnen bedrijven daarom terecht voor alles wat bij online marketing komt kijken: van het bedenken van een geslaagde social media strategie tot de uitvoering ervan.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA), content marketing, banner advertising, marketing automation, social media marketing en affiliate marketing.

Online adverteren

Een uitstekende manier om onder de aandacht van je doelgroep te komen is online adverteren. Online marketing met advertenties kan op diverse manieren, maar met name Google Ads biedt veel mogelijkheden. Google-advertenties worden namelijk op een groot aantal websites getoond.

Ook zijn veel soorten advertenties mogelijk, zoals banners en video-advertenties. Bovendien kun je Google Ads heel gericht inzetten, zodat je met je advertentie alleen potentiële klanten in een bepaalde stad of regio bereikt. Hierdoor is met deze vorm van online marketing exclusief te targeten. Zo zet je je reclamebudget optimaal en doeltreffend in.

online marketing breda
ONLINE MARKETING BREDA

Resultaatgerichte online marketing

Geen enkele onderneming is hetzelfde en ook op het gebied van online marketingstrategieën verdient elk bedrijf maatwerk. Dat begint met het bepalen van wat je wilt bereiken. Gaat het je vooral om het vestigen van je merk of naam? Dan vereist dat een andere invulling van je internetcampagne dan wanneer je een nieuwe dienst of nieuw product wilt presenteren.

Aan de hand van je doelstellingen zetten we een passende online marketing strategie voor je op. Om daarbij het beste resultaat te krijgen, zorgen wij ervoor dat al onze klanten worden vertegenwoordigd door een team van marketeers die bij hun bedrijf of organisatie past.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Online marketing effectief inzetten

Als ervaren online marketing bureau kunnen wij veel voor je betekenen. Wij helpen je bij het ontwikkelen van campagnes, richten alle daarbij behorende online processen voor je in en meten en interpreteren de resultaten. Dankzij deze complete aanpak zetten we bij online marketing gericht in op winst en vinden wij door het efficiënt toepassen van online marketing gegarandeerd nieuwe klanten voor je.

Onze marketeers staan voor strategisch meedenken en komen graag samen met jou tot klinkende resultaten. Daarbij ligt de focus echter altijd op wat jouw online winkel of website nodig heeft. Neem contact op met ons als je online marketing zoekt met de nadruk op performance.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

4 SEO technieken die niet meer relevant zijn
4 SEO technieken die niet meer relevant zijn

We weten allemaal dat de online marketing wereld onwijs snel verandert. Wat gisteren de norm was, is vandaag alweer verleden tijd. Google doet hier nog een schepje bovenop met ...

Lees verder
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat

Als bedrijf wil je succes boeken met je online marketing inspanningen. De online vindbaarheid van je website is de eerste stap en zoveel mogelijk bezoekers binnenhalen op je pl ...

Lees verder
5 tips bij een website migratie
5 tips bij een website migratie

Er zijn verschillende redenen voor een website migratie, zoals een redesign of herstructurering van de website, een wijziging van het CMS of rebranding. Een website migratie zo ...

Lees verder
Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL