Online Marketing Roosendaal

Online Marketing Roosendaal

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
RESULTAATGERICHT

Online Marketing Bureau

Het voortbestaan van een onderneming hangt voor een groot deel af van het gevoerde marketingbeleid. Als je je doelgroep wilt bereiken, is marketing immers dé manier. Heeft jouw bedrijf behoefte aan een gedegen online marketing strategie? Dankzij ervaren marketeers is jouw online marketing bij ons in goede handen.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Geen projectmanagers; alles via je online marketing team.

Ontdek ons team

Online Marketing

Voor het vinden van nieuwe klanten is internet het aangewezen medium. Er is veel mogelijk als het gaat om online marketing en ons marketing bureau richt zich dan ook op alle aspecten daarvan. Is jouw webshop of website slecht te vinden in Google en Bing? Dan zorgen wij voor zoekmachine optimalisatie waarmee je een hogere ranking krijgt.

Dat doen we bijvoorbeeld door het toepassen van Search Engine Optimization (SEO). Dit is het verbeteren en uitbreiden van je webcontent met onder meer relevante zoektermen, links en metatags.

Diverse manieren van online adverteren

Een ander hulpmiddel bij online marketing is zoekmachine adverteren (SEA). Aan de hand van een vooraf bepaald budget tonen zoekmachines dan betaalde advertenties die naar jouw website of webshop linken. Wij kunnen een doeltreffende SEA-strategie voor je uitrollen. Wij helpen jou daarmee naar de bovenste regionen van een online zoekmachine, totdat het advertentiebudget voor de desbetreffende campagne is besteed.

Google en Bing hebben beide ook een Shopping-zoekmachine, waarop je aan potentiële klanten beeldadvertenties kunt tonen. Adverteren via Google en Bing Shopping ligt qua opzet in het verlengde van de meer traditionele beeldreclames. Met deze vorm van adverteren presteren de Shopping advertenties een product die de gebruiker direct naar het artikel brengt.
 

Online marketing bureau voor social media

Online adverteren kan behalve via zoekmachines ook via social media. Social media marketing is een uitstekende manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Dankzij social-mediaplatformen zijn veel gegevens bekend, zoals leeftijd, interesses en woonplaats.

Als je middels online marketing specifiek wilt targeten, lenen social media zich daar dus goed voor. Ook met niet-betaalde content kan je veel bereiken op social-mediakanalen. Zo zorgen wij als marketing bureau met online marketing via social media op verschillende manieren voor meer naamsbekendheid en omzet voor onze klanten.

Recente artikelen

5-jarig bestaan Envoker
5-jarig bestaan Envoker

14 teamleden, elke maand nieuwe klanten, diverse partnerships en 5 jaar verder vieren wij ons 5-jarig bestaan! Sinds Edwin 5 jaar geleden Envoker is gestart zijn we uitgegroeid ...

Lees verder
4 tips om jouw websitedata inzichtelijker te maken met Google Datastudio
4 tips om jouw websitedata inzichtelijker te maken met Google Datastudio

Zo’n beetje elke website op het internet houdt zijn statistieken bij, wat in 9 van de 10 gevallen gebeurt met Google Analytics. Logisch ook, want je kunt hiermee eenvoudig ve ...

Lees verder
9 praktische tips om meer uit je zoekwoordonderzoek te halen
9 praktische tips om meer uit je zoekwoordonderzoek te halen

Zoekwoordonderzoek, het is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor elke website. Want een website voorziet je in essentie van informatie. Maar naar welke informatie is j ...

Lees verder

Beste resultaat bij online marketing

Social media marketing. internetadvertenties en zoekmachineoptimalisatie zijn slechts kleine stappen op weg naar online succes. Als online marketing bureau pakken wij de zaken daarom meestal breder aan. De gestelde doelen en online situatie van een bedrijf zijn daarbij leidend. We zien hierin niet alleen of de gekozen online marketing strategie de juiste is, maar ook of deze leidt tot het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

Als online marketing bureau met heel ervaren online marketeers beheersen we alle aspecten van online marketing zodat we met gemak een strategie kunnen vormgeven die naadloos aansluit op je huidige situatie en de ambities voor de toekomst.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars
Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL