Display Adverteren

Display Adverteren

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Display advertising

Display advertising maakt je zichtbaar

Potentiële klanten bereiken met online marketing kan op tal van manieren, variërend van posts op social media tot het versturen van e-mails.

Een meer traditionele vorm van reclamemaken op internet is online display advertising. Dit is een breed begrip, dat uiteenlopende vormen van adverteren omvat die via websites mogelijk zijn. Een display campagne kan dan ook op diverse wijzen worden ingevuld. Het achterliggende idee is echter steeds hetzelfde en dat is je doelgroep aanspreken met een relevante boodschap.

Net als bij andere reclamevarianten is het belangrijkste doel van display-adverteren op internet ervoor te zorgen dat geïnteresseerden je bedrijf of assortiment ontdekken. Envoker weet hoe display advertenties voor meer leads, prospects en klanten kunnen zorgen.

Envoker

Wat is display advertising?

Dit soort advertenties kan worden gebruikt voor het opbouwen van naamsbekendheid en het genereren van brand awareness, maar ook om mensen ertoe te bewegen jouw product of dienst af te nemen.

Als je interesse hebt om te adverteren via online display kan je veel kanten op. Je kunt display advertising banners op internetpagina’s of bij video’s laten plaatsen, maar ook afbeeldingen, audioboodschappen en tekstadvertenties vallen onder deze wijze van online promotie. Om display-adverteren zo effectief mogelijk te maken, is het zaak om steeds een weloverwogen en overtuigende boodschap aan potentiële klanten te tonen. Voor het realiseren van een marketingcampagne via display advertising kan je kiezen voor reguliere websites, maar tevens voor apps en sociale-mediaplatforms.

Adverteren met banners op internetsites

Een vorm van display-adverteren is door middel van online banners. Advertenties worden weergegeven als horizontale balk op een video of webpagina, maar kunnen ook verticaal aan de linker- of rechterkant van een website verschijnen. Daarnaast worden banners van een kleiner en meer traditioneel advertentieformaat soms halverwege een website getoond.

Wat al deze banners gemeen hebben is dat ze doorgaans gebruikmaken van flitsende animaties, aansprekende teksten en kleurrijke beelden. Daardoor zijn dergelijke advertenties bijzonder opvallend en worden met name de horizontaal en centraal geplaatste banners altijd wel gezien.

Van tevoren is een customertargeting uitgevoerd op basis van locatie, gebruikte zoektermen, interesses, leeftijd of andere via internet te achterhalen persoonlijke informatie van de websitebezoeker. Display advertenties volgen geïnteresseerden om op het juiste moment aan de juiste internetgebruiker de juiste boodschap te laten zien.

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof
display advertising
Doelgroep

Bereik jouw doelgroep via adverteren het Display Netwerk

Bij het motiveren van je doelgroep is het Google Display Network een onmisbare hulp. Dit netwerk bestaat uit partners van Google, die hebben aangegeven dat ze via Google Ads aangeboden advertenties op hun website wensen. Tot de aangesloten websites behoren publishers als YouTube, Buienradar, NU en talloze minder bekende. Bij adverteren display netwerk kun je je reclameboodschap dus onder de aandacht brengen bij geïnteresseerden in alle uithoeken van het internet.

Het is echter zaak om je targetgroep nauwkeurig te omschrijven wanneer je je advertenties aanbiedt. Het netwerk heeft hiertoe verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld specifieke websites uitkiezen of juist uitsluiten, je display-advertentie alleen tonen aan eerdere bezoekers van jouw online kanalen, persoonlijke interesses van potentiële klanten leidend laten zijn of internet gebruikers targetten op basis van ingetypte keywords of door Google aangegeven onderwerpen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Display advertising aanwenden voor remarketing

Het online weergeven van advertenties aan mensen die al weten van het bestaan van jouw merk wordt ook remarketing of retargeting genoemd. Er kan enige tijd overheen gaan voordat een prospect een remarketingadvertentie van je webshop of website te zien krijgt. De gedachte erachter is dan ook dat mensen weer eens worden herinnerd aan een product of dienst waarvoor ze in het recente verleden interesse hebben getoond.

En natuurlijk is het uiteindelijke doel de bezoeker terug te brengen naar je webstore om de eerder afgebroken actie af te ronden. Online display advertising is uitermate geschikt voor remarketingdoeleinden. Doordat het duidelijk is voor wie de boodschap bestemd is, kan je voor een gerichte en persoonlijke reclame-uiting gaan. Zo weet je zeker dat je display advertenties aankomen bij de ontvanger en inspelen op actuele behoeftes en interesses.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

display advertising
Envoker

Envoker weet alles van display advertising

Heeft jouw bedrijf of organisatie de wens om internetgebruikers te benaderen met een op de persoon gerichte boodschap? Of wil je je bedrijf opnieuw onder de aandacht brengen van mogelijke klanten via een display campagne?

Envoker kan je helpen bij het selecteren van specifieke doelgroepen en voor jou een geslaagde strategie ontwikkelen. Wat daarbij centraal staat is dat de vooraf gestelde KPI’s worden gehaald. Meedenken, ambities waarmaken en performancegericht te werk gaan zijn kenmerkende eigenschappen van onze marketeers. We gaan in overleg om te bepalen welke displayadvertenties het best zijn om online de aandacht van geïnteresseerden te trekken.

Door efficiënt gebruik te maken van de mogelijkheden die adverteren met banners biedt, moet je potentiële klanten op het juiste moment in hun customerjourney bereiken. Neem contact op met Envoker voor effectieve display advertising die je online zichtbaarheid vergroot.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?