Digital Out Of Home

Display Advertising

Resultaatgericht
Digital Out Of Home Uitbesteden

Ontdek Digital Out Of Home
Onze klanten
Digital Out Of Home referenties
Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Veritas Timesavers INNO Roompot Depot Zeven Eco-Point Easy2Rent Landal GreenParks Pak Aanhangwagens Energetica Natura Aanhangwagens XXL West-Brabant Morres Veritas Timesavers INNO Roompot Depot Zeven Eco-Point Easy2Rent Landal GreenParks Pak Aanhangwagens Energetica Natura

Digital Out Of Home

Digital out of home is een marketinginstrument om een reclameboodschap via digitale advertentieborden (DOOH schermen) te verspreiden. Deze advertentieborden kunnen op verschillende plekken staan, bijvoorbeeld bij de supermarkt, in winkelcentra, bij tankstations, op billboards langs de weg, of gewoon op straat. Digital out of home marketing is een van onze diensten, waar wij gespecialiseerd in zijn. Outdoor advertising is in te zetten als specifiek marketingmiddel, maar uiteraard ook te combineren met online marketing. De combinatie versterkt wat dat betreft de performance van je bedrijf en dat is toch waar je naar streeft. Wij denken met je mee over alles wat belangrijk is om je doel met digital out of home advertising te bereiken. Daarbij gaan wij verder en doen wat je nodig hebt om je bedrijf te laten presteren. Jouw resultaat telt voor jou en voor ons.

Waarom Digital Out Of Home?

Meer leads

Creeër meer leads door de doelgroepen naar jouw website te leiden

Merkbeleving

Zorg ervoor dat bezoekers een consistente merkbeleving ervaren

Doelgroep

Target specfiek d.m.v. schermen op relevante locaties

Meer omzet

Vergroot de (in)directe omzet uit deze kanalen voor je bedrijf

Connections

+15%In ROAS door betere en effectievere indeling van account en budget

Uitgelichte case: Connections

Hogere ROI door dynamische Google en Microsoft Ads campagnes

+15%In ROAS door betere en effectievere indeling van account en budget

-5%Gemiddelde kost per klik

+30%In offline signalen

Als marketing manager is het niet altijd evident om een deel van je budget in handen van externe partijen te leggen. En zeker als het om SEA gaat spreken we toch over grote bedragen...

Lees de volledige case

De voordelen

De populariteit van digital out of home marketing neemt steeds verder toe als onderdeel van effectieve marketing. Ten opzichte van home advertising standaard out of home reclame is het zelfs zo dat out of home reclame steeds groter wordt. Een digitale variant van een reclameboodschap op digitale schermen versterkt bovendien de online marketing. Er zijn dan ook meerdere voordelen verbonden aan digital out of home. Zo is het mogelijk om op basis van passanteninformatie vertoningen te laten zien met bewegend beeld. Bovendien bestaat de optie om meerdere uitingen te laten rouleren op abri’s. Verder is inkoop te specificeren naar een bepaald dagdeel of in een bepaald tijdvak. Een ander voordeel dat belangrijk is voor marketingdoeleinden is dat outdoor advertising de mogelijkheid biedt om het resultaat te tracken.

Digital out of home advertising

Out of home reclame is op allerlei manieren in te vullen, maar digital out of home verdient door de vele voordelen de voorkeur. DOOH is met bewegende display advertising een perfect marketinginstrument om de doelgroep te targetten. Naast het vertonen van advertenties in het kader van outdoor advertising is het mogelijk om andersoortige berichten weer te geven. Het krachtige kenmerk van digital out of home marketing is dat de advertentieborden op strategische locaties staan en bij voorbijgangers in het oog springen. Bovendien biedt deze vorm van reclame perfecte mogelijkheden om op actualiteiten in te spelen. Hierdoor is er sprake van een flexibele vorm van buitenshuis reclame maken.

Beste prestaties voor optimaal resultaat

 Het is belangrijk om met kleurcontrast te werken bij display advertising. Het kleurcontrast zorgt ervoor dat de aandacht van passanten sneller op de reclame is gericht. Een visuele boodschap de wereld insturen, is niet meer voldoende om op te vallen en het onderscheid te maken. Het vereist expertise  om passanten te bereiken door bijvoorbeeld met contrasterende kleuren te werken. Het is eerst van belang om de aandacht te trekken en daarna te sturen op het overbrengen van de boodschap.

Het inspelen op actualiteit is eveneens een waardevol instrument, dat kan al een weersverandering zijn, zoals dat het na dagenlang warm te zijn geweest ineens koud wordt buiten. Het verdient bovendien de voorkeur om bij digital out of home advertising subtiele animaties toe te voegen. Passanten hebben vaak maar kort de tijd om de reclameboodschap in zich op te nemen. Daarom doen lange teksten of een complete video het vaak niet zo goed in vergelijking met subtiele animaties. Direction motion is wat dat betreft een uitstekende keuze, waarbij een stilstaand voorwerp verandert in een bewegend voorwerp dat in het gezichtsveld komt. Wil je heel snel een reclameboodschap overbrengen met digital out of home dan is het juist ideaal om een illustratie te gebruiken om het bewustzijn van een product of merk te maximaliseren.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Maak impact met DOOH

Digital out of home is een marketinginstrument om buitenshuis impact te maken en de aandacht van voorbijgangers te trekken. Content is op deze wijze op een gemakkelijke en dynamische manier te vertonen op strategische locaties. Je koopt met deze wijze van marketing zichtbaarheid en vergroot je bereik op een kostenefficiënte en flexibele manier. 

Er zijn steeds meer bedrijven die de voordelen inzien van de impact met DOOH. Wil je de concurrentie voorblijven of voorbij streven dan is de keuze voor digital out of home snel gemaakt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Onze drive is het boeken van resultaat voor jouw bedrijf.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Nieuws

Recente artikelen

4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse
4 cruciale KPI’s om te volgen bij een SEO-concurrentieanalyse

In de competitieve wereld van digitale marketing is Zoekmachine Optimalisatie (SEO) essentieel om online op te vallen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe je je ver ...

Lees verder
5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven
5 stappen naar een succesvolle SEA strategie voor lokale bedrijven

Het is essentieel voor jou als bedrijf om SEA te benutten om je online zichtbaarheid te vergroten en effectief in contact te komen met je doelgroep. Het begrijpen van ...

Lees verder
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten
Mobile-First Indexing uitgelegd: 5 belangrijke feiten die je moet weten

In deze digitale wereld, waar het mobiele gebruik domineert, is het essentieel om te begrijpen hoe dit de zichtbaarheid van websites beïnvloedt. Interessant is dat z ...

Lees verder
Contact

Zullen we samen
resultaten boeken?

Léon Maljaars
Specialist

Liever sparren met
onze expert Léon?

Bel of stuur dan direct een mailtje naar onze expert Léon!

SCROLL