LinkedIn Adverteren

LinkedIn Adverteren

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

LinkedIn

Adverteren op LinkedIn

Social media zijn een uitstekende manier voor ondernemers om hun naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te bereiken. Een social-mediaplatform waarmee je jezelf succesvol presenteert op de zakelijke markt is LinkedIn.

Met LinkedIn adverteren kan je middels een b2b-campagne doelgericht je bedrijf, product of dienst promoten aan een geïnteresseerde doelgroep. En gezien het resultaat hoef je het voor de LinkedIn adverteren kosten zeker niet te laten. 

Als aanbieder van diensten of producten op de b2b-markt is het noodzakelijk dat je deze onder de aandacht brengt bij de juiste ondernemingen. En hoe kan dat beter dan door middel van online marketing op een social-mediawebsite die speciaal is bedoeld voor zakelijke partijen?

LinkedIn Adverteren

Waarom adverteren via LinkedIn?

Na jaren vooral als vacaturesite te zijn gezien, heeft LinkedIn zich ontwikkeld tot een essentieel social-mediakanaal voor mensen om hun businessnetwerk uit te breiden en relevante contacten te leggen. Zeker in het laatste decennium is LinkedIn hierin een belangrijke en populaire schakel gebleken.

Alleen al in Nederland hebben meer dan 7,5 miljoen mensen er een profiel. Met zoveel geregistreerde gebruikers is ook jouw doelgroep ongetwijfeld vertegenwoordigd op dit platform. Daarom mag bij een campagne gericht op zakelijk adverteren LinkedIn zeker niet achterwege blijven.

Wat kost adverteren op LinkedIn?

Lange tijd had LinkedIn het imago een bijzonder dure website te zijn om op te adverteren. Nu is het social-mediakanaal zeker niet de goedkoopste, maar het is ook niet zo dat je om te kunnen adverteren een eindeloos budget moet uittrekken. Net als bij veel andere sites heb je bij adverteren op LinkedIn kosten namelijk grotendeels zelf in de hand. Daartoe kun je kiezen uit onder andere CPM (cost per mille) en CPC (cost per click).

Bij CPM betaal je per 1000 keer dat je LinkedIn advertentie is bekeken een vast tarief, terwijl je bij CPC moet betalen per klik op de advertentie. Verder heb je voor je marketing de keuze uit sponsored content en tekstadvertenties met of zonder afbeelding. Bij sponsored content komt je advertentie als update in de LinkedIn feed van je target audience te staan. Tevens wordt er een knop bij geplaatst, zodat mensen die interesse hebben in je dienst of product meteen volger kunnen worden.

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy
LinkedIn Adverteren
Doelgroep uitbreiden

Doelgroep uitbreiden met LinkedIn adverteren

Hoewel het correct is dat de gemiddelde kosten adverteren LinkedIn wat hoger liggen dan op soortgelijke social-mediawebsites, is een groot voordeel dat je zeer gericht te werk kan gaan. Met als basis de informatie die de gebruikers hebben ingevuld op hun profiel, kan je je publiek targetten aan de hand van allerlei gegevens. Tot de beschikbare middelen behoren taal, locatie, bedrijf waarvoor men werkt, leeftijd, geslacht, opleiding, werkervaring, vaardigheden, interesses en LinkedIn-groepen waarbij men is aangesloten.

Belangrijke LinkedIn adverteren tips zijn dan ook het in kaart brengen van je doelgroep, het zorgen voor relevantie advertenties en het toepassen van de LinkedIn Insight Tag. Hiermee krijg je inzicht in de demografische gegevens van de LinkedIn-gebruikers die jouw advertentie gezien hebben of erop hebben geklikt. Je bakent je doelgroep met deze informatie dus nog beter af, zodat je met dezelfde kosten LinkedIn adverteren meer rendement behaalt.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Succesvol LinkedIn adverteren met Envoker

Voor het uitrollen van een advertentiecampagne via LinkedIn heb je dus kennis nodig van de juiste marketingtools. Het rendabel inzetten hiervan vereist echter voldoende knowhow en expertise. Voor het promoten van jouw bedrijf middels LinkedIn adverteren is het daarom beter om gebruik te maken van een ervaren marketingbureau als Envoker want wij weten alles van doelgroep targetting onder professionals.

Daarnaast geven we je voor adverteren op LinkedIn tips die je nergens anders krijgt. Zo ben je de concurrentie een paar stappen voor en blijft je naamsbekendheid groeien. Wat je vindt dat adverteren LinkedIn kosten mag bepaal je zelf. Met Envoker kan je erop rekenen dat wij door middel van efficiënte budgetbesteding, intensieve samenwerking en met de focus op succes tot de beste resultaten komen.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies

Op 24 maart zette John Wilander, product owner van het ITP (Intelligent Tracking Prevention) binnen Safari, de onderstaande tweet op Twitter. Standaard staan nu dus a ... Lees verder

Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads

Google Shopping Ads zijn tegenwoordig onmisbaar voor een e-commerce website. Want als verkoper je product rechtstreeks verkopen in de (Google) zoekmachine, dat is toch simpelwe ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder