LinkedIn Adverteren

LinkedIn Adverteren

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

LinkedIn

Adverteren op LinkedIn

Social media zijn een uitstekende manier voor ondernemers om hun naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te bereiken. Een social-mediaplatform waarmee je jezelf succesvol presenteert op de zakelijke markt is LinkedIn.

Met LinkedIn adverteren kan je middels een b2b-campagne doelgericht je bedrijf, product of dienst promoten aan een geïnteresseerde doelgroep. En gezien het resultaat hoef je het voor de LinkedIn adverteren kosten zeker niet te laten. 

Als aanbieder van diensten of producten op de b2b-markt is het noodzakelijk dat je deze onder de aandacht brengt bij de juiste ondernemingen. En hoe kan dat beter dan door middel van online marketing op een social-mediawebsite die speciaal is bedoeld voor zakelijke partijen?

LinkedIn Adverteren

Waarom adverteren via LinkedIn?

Na jaren vooral als vacaturesite te zijn gezien, heeft LinkedIn zich ontwikkeld tot een essentieel social-mediakanaal voor mensen om hun businessnetwerk uit te breiden en relevante contacten te leggen. Zeker in het laatste decennium is LinkedIn hierin een belangrijke en populaire schakel gebleken.

Alleen al in Nederland hebben meer dan 7,5 miljoen mensen er een profiel. Met zoveel geregistreerde gebruikers is ook jouw doelgroep ongetwijfeld vertegenwoordigd op dit platform. Daarom mag bij een campagne gericht op zakelijk adverteren LinkedIn zeker niet achterwege blijven.

Wat kost adverteren op LinkedIn?

Lange tijd had LinkedIn het imago een bijzonder dure website te zijn om op te adverteren. Nu is het social-mediakanaal zeker niet de goedkoopste, maar het is ook niet zo dat je om te kunnen adverteren een eindeloos budget moet uittrekken. Net als bij veel andere sites heb je bij adverteren op LinkedIn kosten namelijk grotendeels zelf in de hand. Daartoe kun je kiezen uit onder andere CPM (cost per mille) en CPC (cost per click).

Bij CPM betaal je per 1000 keer dat je LinkedIn advertentie is bekeken een vast tarief, terwijl je bij CPC moet betalen per klik op de advertentie. Verder heb je voor je marketing de keuze uit sponsored content en tekstadvertenties met of zonder afbeelding. Bij sponsored content komt je advertentie als update in de LinkedIn feed van je target audience te staan. Tevens wordt er een knop bij geplaatst, zodat mensen die interesse hebben in je dienst of product meteen volger kunnen worden.

Een proactieve en grondige aanpak

Sinds 2018 werken we samen met Envoker om onze online marketing strategie te verbeteren. We ervaren dit partnership als erg prettig zowel op het vlak van: de communicatie, de kennisdeling en de praktische uitvoering. We zijn inmiddels al heel wat kennis én klanten rijker dankzij een proactieve en grondige aanpak. Het team van Envoker denkt met ons mee en helpt ons richting te geven aan de prioriteiten om onze online visibiliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Bianca Hamers Global Marketing Manager | Halito

Bianca Hamers

Envoker is een fijne partner voor ons

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald. Daarnaast gaat de communicatie erg vlotjes, we hoeven nooit lang te wachten op antwoord en er wordt altijd pro-actief meegedacht! Envoker is een fijne partner voor ons!

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA | Bushcraftshop

Erik van ’t Padje

Een zeer kundige enthousiaste club

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Zeer professioneel en bekwaam

Met een professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij voor ogen hadden, met Envoker kregen we precies wat we wilden.

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V./Dakenshop | Dakenshop

Helma van Hoof

Een verlengde van ons marketingteam

Het samenwerken met Envoker ervaren we als erg prettig. Het is een partij die kennis heeft van zaken en ook altijd met ons meedenkt om onze online performance steeds te verbeteren. Zij verdiepen zich steeds in de online materie en zo zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes. Zij nemen een hoop werk uit onze handen en doen waar zij goed in zijn. Door dat wij altijd met hetzelfde team samenwerken, voelt het alsof Jesper en Thor (team Envoker) een verlengde van ons marketingteam zijn.

Joline Windhorst Marketing Manager | Sentia

Joline Windhorst
LinkedIn Adverteren
Doelgroep uitbreiden

Doelgroep uitbreiden met LinkedIn adverteren

Hoewel het correct is dat de gemiddelde kosten adverteren LinkedIn wat hoger liggen dan op soortgelijke social-mediawebsites, is een groot voordeel dat je zeer gericht te werk kan gaan. Met als basis de informatie die de gebruikers hebben ingevuld op hun profiel, kan je je publiek targetten aan de hand van allerlei gegevens. Tot de beschikbare middelen behoren taal, locatie, bedrijf waarvoor men werkt, leeftijd, geslacht, opleiding, werkervaring, vaardigheden, interesses en LinkedIn-groepen waarbij men is aangesloten.

Belangrijke LinkedIn adverteren tips zijn dan ook het in kaart brengen van je doelgroep, het zorgen voor relevantie advertenties en het toepassen van de LinkedIn Insight Tag. Hiermee krijg je inzicht in de demografische gegevens van de LinkedIn-gebruikers die jouw advertentie gezien hebben of erop hebben geklikt. Je bakent je doelgroep met deze informatie dus nog beter af, zodat je met dezelfde kosten LinkedIn adverteren meer rendement behaalt.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Succesvol LinkedIn adverteren met Envoker

Voor het uitrollen van een advertentiecampagne via LinkedIn heb je dus kennis nodig van de juiste marketingtools. Het rendabel inzetten hiervan vereist echter voldoende knowhow en expertise. Voor het promoten van jouw bedrijf middels LinkedIn adverteren is het daarom beter om gebruik te maken van een ervaren marketingbureau als Envoker want wij weten alles van doelgroep targetting onder professionals.

Daarnaast geven we je voor adverteren op LinkedIn tips die je nergens anders krijgt. Zo ben je de concurrentie een paar stappen voor en blijft je naamsbekendheid groeien. Wat je vindt dat adverteren LinkedIn kosten mag bepaal je zelf. Met Envoker kan je erop rekenen dat wij door middel van efficiënte budgetbesteding, intensieve samenwerking en met de focus op succes tot de beste resultaten komen.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze
e-mailnieuwsbrief

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy statement.

Recente artikelen

Facebook Attribution: De heilige graal voor online marketeers!
Facebook Attribution: De heilige graal voor online marketeers!

Facebook heeft stilletjes weer een nieuwe tool gelanceerd, maar toen ik deze nieuwe tool in mijn Facebook Bedrijfsmanager zag staan was m’n interesse direct gewekt. Het digit ... Lees verder

Google Tag Manager 101 - Tips en Tricks
Google Tag Manager 101 - Tips en Tricks

In de vorige blog bespraken we wat Google Tag Manager precies is, hoe het werkt en wat de voordelen hiervan zijn voor (online) marketeers. Vandaag helpen we je graag wat verder ... Lees verder

Google Tag Manager 101 - Waarom is het zo essentieel voor online marketeers?
Google Tag Manager 101 - Waarom is het zo essentieel voor online marketeers?

Google Tag Manager, een belangrijke tool binnen online marketing. Maar wat is het precies en hoe werkt het? En waarom is het zo essentieel voor online marketeers? Lees verder

Onze klanten

Wij werken ook voor

Aanhangwagens XXL West-Brabant
Auto Poppe
Thermaalbad Arcen
Ricoh Document Center
Largo
Bushcraftshop
Verhuurwinkel
Eponym
Bloovi
Sentia
Vinetiq
Dakenshop
Decovry
Imkershop
Bosch Car Service
NetworkApp
Cleanmastershop
Medisol
Pier 7
Mojo Design
Dr. Feriduni
Witti Group
Pak Aanhangwagens
Van Mele
Klok'uus
Halito
Novid
Elephant
Rabeko Zero Sauzen
Yd Nordic House
Wellens Men
Nilsson
Connections
Roompot Business
KonseptS
Roompot Vakanties
NeaPharma