Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Een stip op de horizon zetten en daar pragmatisch naar toe werken. Voor Jesper is dit belangrijk. Hij wil graag samen met de klant vooruit. Dit is zijn mensgerichte kant. Dit wordt verder versterkt door de oranje en rode kant die hem hierbij voeden. Resultaat halen, in volle vaart vooruit en proberen jezelf iedere dag te ontwikkelen en te blijven verbeteren. Dit is waar Jesper iedere dag opnieuw z’n energie uithaalt.

Overleggen is belangrijk, maar niet te veel. Dit kost alleen maar tijd en heeft dus een negatief effect op het eindresultaat. Jesper wil vooruit en zit niet stil om te wachten op antwoorden, dan zoekt hij ze zelf wel. Z’n positiviteit, aanstekelijke enthousiasme, daadkracht, analytisch vermogen en theoretische kennis maken hem tot een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

Jesper Stoel

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL