Profiel

over ons

Jesper StoelSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
INNO Hello Archie Saman Groep Bloovi Eco-Point Brico Energetica Natura Veritas Roompot GrootPlezier NRV Rondreizen Morres Landal GreenParks INNO Hello Archie Saman Groep Bloovi Eco-Point Brico Energetica Natura Veritas Roompot GrootPlezier NRV Rondreizen Morres Landal GreenParks
Jesper Stoel

Jesper Stoel

Jesper is een allround online marketeer met een achtergrond in social media advertising. Volledig offline opgeleid, maar in 2009 zo de online marketing wereld ingerold. Eerst in-house en na vier jaar heeft hij de stap gemaakt naar de bureauzijde. Ruim 3,5 jaar heeft hij als online marketeer in de Randstad gewerkt voor diverse (inter)nationale A-klanten. In Rotterdam maakten z’n collega’s al kennis met z’n passie voor de strategische inzet van social media en het optimaal benutten van de synergie tussen de verschillende online marketing disciplines. Intussen is Jesper al meer dan vier jaar werkzaam bij Envoker.

Naast z’n gedrevenheid, is Jesper ook iemand die absoluut niet stil kan zitten. Vanwege z’n hoge aaibaarheidsfactor en drive om resultaat te halen doen de collega’s maar net alsof ze er niks van merken. De positiviteit die hij uit z’n werk haalt zie je terug in het contact met de klant en de motivatie die hij heeft om z’n projecten continu naar een hoger niveau te tillen.

Kleurenprofiel

Een stip op de horizon zetten en daar pragmatisch naar toe werken. Voor Jesper is dit belangrijk. Hij wil graag samen met de klant vooruit. Dit is zijn mensgerichte kant. Dit wordt verder versterkt door de oranje en rode kant die hem hierbij voeden. Resultaat halen, in volle vaart vooruit en proberen jezelf iedere dag te ontwikkelen en te blijven verbeteren. Dit is waar Jesper iedere dag opnieuw z’n energie uithaalt.

Overleggen is belangrijk, maar niet te veel. Dit kost alleen maar tijd en heeft dus een negatief effect op het eindresultaat. Jesper wil vooruit en zit niet stil om te wachten op antwoorden, dan zoekt hij ze zelf wel. Z’n positiviteit, aanstekelijke enthousiasme, daadkracht, analytisch vermogen en theoretische kennis maken hem tot een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

Jesper Stoel

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Jesper Stoel

De (online) customer journey als leidraad voor je Facebook advertising strategie
De (online) customer journey als leidraad voor je Facebook advertising strategie

Na het lezen van deze blog begrijp je het belang van een goede Facebook pixel implementatie. Daarnaast laten we zien hoe je met custom events in k ...

Lees verder
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable
Vergroot je ROI en omzet met dynamische tekst ads via Channable

Slim adverteren met de SEA-tool van Channable. Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van je productfeed. Zo blijven je adv ...

Lees verder
Rapportages met Supermetrics en Google Data Studio
Rapportages met Supermetrics en Google Data Studio

In dit artikel laten we zien hoe je via Supermetrics en Google Data Studio verschillende databronnen combineert in een overzichtelijke rapportage.

Lees verder
SCROLL