Profiel

over ons

Léon MaljaarsBusiness Developer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Landal GreenParks Saman Groep Hello Archie Eco-Point Roompot Energetica Natura Veritas INNO Morres Bloovi Brico GrootPlezier NRV Rondreizen Landal GreenParks Saman Groep Hello Archie Eco-Point Roompot Energetica Natura Veritas INNO Morres Bloovi Brico GrootPlezier NRV Rondreizen
Léon Maljaars

Léon Maljaars

Léon, sinds januari 2019 Business Developer bij Envoker, neemt geen genoegen met ‘nee’. Met inmiddels behoorlijk wat jaren sales-ervaring weet hij als geen ander hoe hij door out-of-the-box te denken – en met wat hulp van Zeeuwse bolussen – deuren kan openen.

Zijn gedrevenheid en enthousiasme zijn aanstekelijk en de wil om resultaat te behalen weet hij over te brengen op zowel collega’s als klanten. De flauwe grappen die hij af en toe vertelt neem je dan ook snel voor lief. Léon draait er niet omheen, je weet wat je aan hem hebt en een woord is een woord.

Kleurenprofiel

Voor Léon is de wereld een gemengd geel met rode plek. Enerzijds wil hij graag tempo maken en daadkracht tonen. Het gebeurt in het hier en nu, niet in het later. Echter, de gele kant brengt evenwicht in het geheel. Léon wordt graag uitgedaagd met complexe situaties en wil als geen ander dingen begrijpen. Vooraf analyseren en daarna actie ondernemen is de werkwijze die het beste bij Léon past.

Léon krijgt energie van resultaat halen. Praktisch en efficiënt zijn daarbij kernwoorden. Het kan Léon niet snel genoeg gaan en hij reageert dan in veel situaties ook flexibel, spontaan en creatief met altijd de focus op resultaat en succes en steeds vanuit een achtergrond van inzicht en begrip.

Léon Maljaars

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Léon Maljaars

Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem
Envoker Kennis Event, bewust klein en intiem

Zo begon donderdag 31 oktober 2019 voor ons team en het beloofde een drukke dag te worden. Niet alleen omdat we na een complete herpositionering een nieuwe huisstijl ...

Lees verder
De enige constante is verandering….
De enige constante is verandering….

Dat klinkt aannemelijk, maar tegelijkertijd ook heel tegenstrijdig. We hebben het niet altijd door, maar om ons heen verandert alles in een razend tempo. De online ma ...

Lees verder
Vertrouwen in een partnership, daar moet je aan blijven werken!
Vertrouwen in een partnership, daar moet je aan blijven werken!

Het vertrouwen in een partnership is van cruciaal belang om de samenwerking effectief te houden. Hoe wij dat aanvliegen kun je lezen in het volgende blog.

Lees verder
SCROLL