Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Voor Léon is de wereld een gemengd geel met rode plek. Enerzijds wil hij graag tempo maken en daadkracht tonen. Het gebeurt in het hier en nu, niet in het later. Echter, de gele kant brengt evenwicht in het geheel. Léon wordt graag uitgedaagd met complexe situaties en wil als geen ander dingen begrijpen. Vooraf analyseren en daarna actie ondernemen is de werkwijze die het beste bij Léon past.

Léon krijgt energie van resultaat halen. Praktisch en efficiënt zijn daarbij kernwoorden. Het kan Léon niet snel genoeg gaan en hij reageert dan in veel situaties ook flexibel, spontaan en creatief met altijd de focus op resultaat en succes en steeds vanuit een achtergrond van inzicht en begrip.

Léon Maljaars

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL