Content Marketing

Content Marketing

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Content marketing

Content marketing met resultaat

Webcontent kent veel varianten en vormt de basis van je online kanalen. Om jouw doelgroep te bereiken moet je content inhoud of informatie bevatten die interessant is voor potentiële klanten. Ook goede content wordt echter zelden zomaar gevonden. Voor het onder de aandacht brengen ervan is een afgewogen content marketing strategie nodig.

Het idee erachter is om met aansprekende content online bezoekers en geïnteresseerden in jouw product of dienst aan te trekken. Envoker is een ervaren content marketing bureau met resultaatgerichte seo specialisten die rendabele internetcampagnes ontwikkelen.

Merknaam bouwen

Wat is content marketing?

Content marketing kan op uiteenlopende zaken betrekking hebben. De hoofdvoorwaarde is in dit geval vanzelfsprekend wel dat het om het onder de aandacht brengen van online uitingen gaat. Dit omvat alle soorten marketing waarbij informatie wordt gemaakt en verspreid die van waarde is voor je bezoekers, leads, prospects en reeds bestaande klanten. Het kan daarbij uitsluitend om tekst gaan, maar ook om audiovisuele berichten.

Onder het begrip ‘content marketing’ verstaan we dus elke mogelijke soort content. Denk bijvoorbeeld aan blog- of nieuwsberichten omtrent actuele ontwikkelingen rond je dienst of product, video’s en VODcasts met achtergrondinformatie of een productdemonstratie, posts op je social media of het plaatsen van weblinks.

Waardevolle content op het juiste moment

Niet elk type content is geschikt om nieuwe klanten en bezoekers te inspireren tot een aankoop. Bij het ontwikkelen en uitrollen van een content marketing strategie gaat de aandacht in eerste instantie dan ook uit naar het creëren van berichten, video’s en social-mediaposts met een toegevoegde waarde. Voor het gewenste resultaat moet dit informatie zijn waar je doelgroep behoefte aan heeft en die hen actief betrekt bij jouw bedrijf.

Het is evenwel van belang dat je marketing strategie niet neerkomt op het lukraak verspreiden van content, hoe interessant deze ook is. De kunst van content marketing is dat je jouw doelgroep op het juiste moment van de juiste informatie voorziet. De online customer journey die zij naar je shop of site maken vormt daarbij een praktische wegwijzer.

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart
content marketing
Content marketing

Content marketing gericht inzetten

Wanneer je een content strategie wilt opzetten, moet je dus goed op de hoogte zijn van wat je websitebezoekers motiveert en interesseert. Niet alleen om het startpunt van hun individuele customer journey vast te stellen, maar ook gedurende de klantreis. Alleen dan kom je erachter wat voor welke content het meest geschikte moment is. De marketeers van marketing bureau Envoker weten welk soort online marketing content de gemiddelde bezoeker beweegt.

Dankzij data-analyse van de beschikbare statistieken is het bovendien mogelijk om afzonderlijke geïnteresseerden persoonsgerichte content aan te bieden. Voor elk beslissingsmoment tijdens de klantreis stellen we daarom Key Performance Indicators op. Aan de hand van deze KPI’s bepalen we of jouw content het juiste effect heeft. Waar nodig maken we vervolgens weloverwogen aanpassingen rond je content en website marketing.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Content marketing bureau Envoker brengt je verder

Waar zoekmachine optimalisatie met name is bedoeld om online gevonden te worden, komt het er bij een content marketing strategie dus op neer bezoekers aan je webshop of website te binden. Met welke content dit het best kan gebeuren, hangt af van wat de mensen die jouw doelgroep vormen interessant vinden. Om te bewerkstelligen dat je webshop ook doorlopend nieuwe bezoekers ontvangt, is het verstandig om je campagne zo breed mogelijk te maken.

Content marketing bureau Envoker helpt je daarbij. Zo gaan we ervoor zorgen dat je online kanalen steeds vaker door geïnteresseerden worden gevonden. We denken daartoe met je mee en verplaatsen ons in de klant, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Mail of bel met Envoker voor waardevolle content marketing die jou verder brengt.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient.

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je potentiële klanten het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar we samen intensief aan moeten werken. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bureau. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Hoe je hier ... Lees verder

De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders
De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders

De nieuwe adverteerders die we bezoeken, lijken tegenwoordig al hun vertrouwen kwijt te zijn in digitale bureaus. Ze zijn niet één, maar vier tot vijf keer na elkaar teleurge ... Lees verder

De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?
De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?

“Dé online marketingtrends die elke marketeer moet weten”, “Dé trends & tips voor 2020”. Het is weer de tijd van het jaar en je kunt er niet omheen. De jaarlijkse ... Lees verder