Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Wanneer Cees samen met anderen op een gestructureerde manier kan samenwerken is resultaat nooit ver af. Hij is op zoek naar harmonie en bewaakt die door duidelijke afspraken te maken en een duidelijk pad uit te stippelen. Samen toewerken naar het beste resultaat is wat hem energie geeft. Cees zijn groene kant zorgt ervoor dat hij ervoor staat om de mensen met wie hij samenwerkt mee te krijgen met wat hij van plan is.

Cees zijn gele kant zorgt ervoor dat hij het leuk vindt om moeilijke problemen op te lossen en nieuwe dingen te implementeren. Op andere manieren naar problemen kijken en daarvan leren is wat hem energie geeft.

Cees Krijger

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL