Profiel

over ons

Cees KrijgerSenior Online Marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Energetica Natura Saman Groep Roompot Eco-Point INNO Bloovi NRV Rondreizen GrootPlezier Veritas Morres Hello Archie Brico Landal GreenParks Energetica Natura Saman Groep Roompot Eco-Point INNO Bloovi NRV Rondreizen GrootPlezier Veritas Morres Hello Archie Brico Landal GreenParks
Cees Krijger

Cees Krijger

Samen voor het beste online resultaat. Daar staat Cees bekend om. Daarbij komt zijn jarenlange brede online marketing ervaring en kennis goed van pas. Cees kwam in aanraking met online marketing toen hij in 2012 als stagiair Social Media begon. Voordat hij de overstap maakte naar de bureau-zijde, heeft hij 5 jaar ervaring opgedaan aan de klant-zijde. Cees werkt inmiddels al meer dan vier jaar bij Envoker. 

Van traffic campagnes, conversie-optimalisatietrajecten tot online strategie. Gestructureerd en resultaatgericht gaat hij ermee aan de slag. Welke online uitdaging de klant ook heeft, Cees weet altijd de beste oplossing te bedenken om het gewenste resultaat te behalen.

Kleurenprofiel

Wanneer Cees samen met anderen op een gestructureerde manier kan samenwerken is resultaat nooit ver af. Hij is op zoek naar harmonie en bewaakt die door duidelijke afspraken te maken en een duidelijk pad uit te stippelen. Samen toewerken naar het beste resultaat is wat hem energie geeft. Cees zijn groene kant zorgt ervoor dat hij ervoor staat om de mensen met wie hij samenwerkt mee te krijgen met wat hij van plan is.

Cees zijn gele kant zorgt ervoor dat hij het leuk vindt om moeilijke problemen op te lossen en nieuwe dingen te implementeren. Op andere manieren naar problemen kijken en daarvan leren is wat hem energie geeft.

Cees Krijger

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Cees Krijger

Vibe Martech Fest Dubai 2023
Vibe Martech Fest Dubai 2023

Op 13 en 14 september vond Vibe Martech Fest 2023 plaats. Jesper en Cees zijn naar Dubai afgereisd om dit event bij te wonen. Een memorabele reis en een interessant e ...

Lees verder
Digital Summit Boston 2022
Digital Summit Boston 2022

Op 24 en 25 augustus vond Digital Summit Boston 2022 plaats. Jesper en Cees zijn naar de States afgereisd om dit event te bezoeken. Een mooie trip en een interessant ...

Lees verder
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads

Google Shopping Ads zijn tegenwoordig onmisbaar voor een e-commerce website. Want als verkoper je product rechtstreeks verkopen in de (Google) zoekmachine, dat is toc ...

Lees verder
SCROLL