Profiel

over ons

Kim van LeeuwenOnline marketeer

Onze klanten
Zij gingen je voor
Landal GreenParks Hello Archie Brico GrootPlezier NRV Rondreizen Saman Groep Roompot Eco-Point Energetica Natura Morres Veritas Bloovi INNO Landal GreenParks Hello Archie Brico GrootPlezier NRV Rondreizen Saman Groep Roompot Eco-Point Energetica Natura Morres Veritas Bloovi INNO
Kim van Leeuwen

Kim van Leeuwen

Be different, maar blijf dicht bij jezelf. Deze gouden tip én haar ultieme doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat zij een plekje in ons hart heeft veroverd. Een creatieve geest die beschikt over een dosis vol enthousiasme, flexibiliteit en leergierigheid. Kim houdt van eerlijkheid en vindt een samenwerking pas écht succesvol met een wederzijds vertrouwen.

De afgelopen jaren is Kim enorm gegroeid, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het analyseren van alle kansen in de online markt en het uitdenken van alle mogelijkheden in verschillende scenario’s staan op haar lijf geschreven. Mede met een proactieve houding zorgt Kim ervoor dat alles effectief en tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Kim haar huidige expertise vormt een perfecte aanvulling op ons team. Niet alleen de verwachtingen van de klant, maar ook het overtreffen van deze verwachtingen geeft haar een enorme kick.

Kleurenprofiel

Door de aanwezigheid van een duidelijke groene drijfveer zal Kim harmonie en verbinding zoeken met anderen door communicatie en overleg. Voor Kim zijn samen beslissen in consensus, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid erg belangrijk. Dit wordt aangevuld met een duidelijke oranje drijfveer waardoor ze resultaten wil halen, graag succes wil boeken in projecten, en wil dat het succes gezien en erkend wordt. Kim ziet steeds nieuwe opportuniteiten en wilt deze optimaal benutten. 

Samen met haar teamgenoten ideeën ontwikkelen, concepten bedenken, dat doet Kim graag. Zeker wanneer dat uitmondt in een mooi resultaat.

Kim van Leeuwen

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Nieuws

Recente blogs door Kim van Leeuwen

5 tips voor de beste responsieve zoekadvertenties
5 tips voor de beste responsieve zoekadvertenties

Het zit er dan écht aan te komen. Over enkele weken is het niet meer mogelijk om via Google Ads uitgebreide tekstadvertenties toe te voegen of te bewerken. Vanaf 30 ...

Lees verder
Optimaliseer je campagnes met doelgroeptargeting via Google Ads
Optimaliseer je campagnes met doelgroeptargeting via Google Ads

Maak jij al gebruik van doelgroeptargeting? Met targeting voor doelgroepsegmenten kan je namelijk de prestaties van je campagnes een flinke boost geven. Je voegt segm ...

Lees verder
Waarom structured data onmisbaar is in je SEO-strategie voor 2022
Waarom structured data onmisbaar is in je SEO-strategie voor 2022

Uitstekend is niet genoeg wanneer je technische seo mist. Je hebt de laatste maanden je belangrijkste zoektermen gepusht naar de top 20 of misschien wel tot de top 10 ...

Lees verder
SCROLL