Profiel

over ons

Nynke HuiszoonOnline Marketeer

Onze klanten
Wie volgt?
Landal GreenParks Roompot Morres Hello Archie GrootPlezier Eco-Point Energetica Natura Bloovi INNO Veritas Saman Groep NRV Rondreizen Brico Landal GreenParks Roompot Morres Hello Archie GrootPlezier Eco-Point Energetica Natura Bloovi INNO Veritas Saman Groep NRV Rondreizen Brico
Nynke Huiszoon

Nynke Huiszoon

Na het behalen van haar master Business Communication & Digital Media heeft Nynke eerst aan de klantzijde gewerkt. Nu maakt zij de switch naar de bureauzijde. Door haar ervaring in diverse branches, onder meer de horeca, woonwereld en energie, kan zij zich perfect inleven in diverse doelgroepen. Haar expertise als content marketeer, plus kennis van emailmarketing en social media vormt een mooie aanvulling op het team.

Nynke is flexibel en gedreven. Als echte creatieveling weet ze met haar ideeën klanten te verrassen en samen tot een oplossing te komen. Met haar passie voor marketing zal ze zich verder verdiepen binnen een discipline en uitgroeien tot online marketing specialist.

Kleurenprofiel

Nynke zoekt met haar groene kant harmonie en verbinding met anderen door te samen te overleggen en om tot het beste resultaat te komen. Hierbij wordt iedereen betrokken, ieders inspraak is van belang om tot een consensus te komen.

Ondernemend, vooruitgang boeken en efficiëntie zijn daarbij de belangrijkste waarden die ze uit haar oranje kant haalt. Nynke houdt een oog op de efficiëntie en de pragmatische aanpak daarvan, ze wil overigens graag resultaat behalen!

Nynke Huiszoon

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Recente blogs door Nynke Huiszoon

Verdubbel het aantal leads door de inzet van lead form ads via Facebook en LinkedIn
Verdubbel het aantal leads door de inzet van lead form ads via Facebook en LinkedIn

Voor veel bedrijven in de B2B-markt is het streven om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren. Je kan dit natuurlijk doen door onverwachts een accountmanager ...

Lees verder
Zo til je jouw Facebook campagne naar een hoger niveau
Zo til je jouw Facebook campagne naar een hoger niveau

Facebook is nog steeds een aantrekkelijk kanaal om op te adverteren. Met zo’n 10,3 miljoen gebruikers in Nederland en 1,93 miljard gebruikers wereldwijd, bereik je ...

Lees verder
Best practices voor jouw Google Ads campagnes
Best practices voor jouw Google Ads campagnes

Wil jij zichtbaar worden in de Google zoekresultaten? In dat geval kan search engine advertising (SEA) een eerste stap zijn. Het opzetten van een Google Ads campagne ...

Lees verder
SCROLL