SEO Specialist

SEO Specialist

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

SEO specialist

SEO specialist voor betere online vindbaarheid

Het verwerven van een hoge ranking in de zoekmachine Google is het online streven van elke onderneming of organisatie. Om dit te bereiken zul je op jouw website aanpassingen moeten maken die je vindbaarheid vergroten. Dat kan onder meer door zoekmachine optimalisatie of SEO toe te passen. Ga je voor de langere termijn dan is SEO absoluut de juiste keuze. Voor het beste en meest afgewogen SEO advies werk je natuurlijk samen met een SEO specialist van online maketing bureau Envoker.

SEO Consultant

Wat doet een SEO consultant?

Digital marketing is zeer divers en kent vele facetten. Een campagne om via internet naamsbekendheid te genereren bestaat doorgaans dan ook uit een combinatie van meerdere aspecten van online marketing.

Een terugkerend onderdeel is bijvoorbeeld het beter vindbaar maken van je webshop of -site in Google. Omdat dit om specifieke kennis vraagt, kan je dergelijke zoekmachineoptimalisatie het best overlaten aan een web marketing SEO specialist. Kort gezegd is dit iemand die ervoor gaat zorgen dat je internetsite hoger scoort in Google’s organische zoekresultaten. ‘Organisch’ betekent dat er niet wordt betaald voor de positie die je site inneemt op de pagina’s met resultaten.

Het uiteindelijke doel is om je website organisch bovenaan in Google te krijgen.

Een SEO strategie vereist een professionele SEO specialist

Elke website, elk bedrijf en elke doelgroep is anders. Daarom vraagt ook elke SEO-strategie om een andere invulling. Om je ranking in Google en andere online search engines te verbeteren, analyseert een zoekmachine optimalisatie specialist eerst welke zoekwoorden en -termen potentiële klanten naar je site leiden.

Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van het soort bedrijf en welke producten of diensten worden aangeboden welke zoekmachine marketing onderdelen de meeste prioriteit krijgen. De SEO consultant kijkt daarnaast naar de websites van concurrenten die goed scoren in de Google-zoekresultaten. Hieruit kunnen meerdere zaken worden afgeleid. Naast optimalisatie advies over op welke keywords internetgebruikers deze websites vinden, wordt bijvoorbeeld ook duidelijk wat jouw bedrijf uniek maakt. Onze SEO-marketing specialist gebruikt deze informatie om jouw vindbaarheid te vergroten.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof
seo speclialist

SEO expert onderzoekt al je sites

Zoekmachine optimalisatie advies voor alleen je shop of officiële site is meestal niet genoeg. Een online marketeer onderzoekt tevens je ondersteunende internetkanalen op het gebied van SEO. Er wordt gekeken naar de content en het zoekwoordengebruik van je potentiële klanten op alle websites, en bij de concurrenten, waar je met je product of dienst op zou moeten staan.

Het analyseren en aanhaken van dergelijke sites die ook goed gevonden worden in de zoekresultaten van Google door de SEO specialist staat bekend als off page optimalisatie. Ook het perfectioneren van de content marketing op je websites en in je webshop valt hieronder. Relevante links naar en van internetsites van belangrijke partijen geven je internetsite een betere reputatie bij Google, omdat dit je betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept. Overeenkomstige technische SEO consultancy voor al je websites zorgt bovendien voor uniformiteit en een homogene uitstraling waarbij in acht wordt gehouden dat je website simpelweg voldoet aan alles wat nodig is om ook die positie bovenaan te verdienen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

SEO specialist kosten bij Envoker

Anders dan bij SEA of adverteren in de Google-resultaten, zijn de tarieven doorgaans beperkt en duidelijk. Als SEO bureau werken wij op basis van een vast tarief per uur of per maand, zodat je wat betreft de kosten SEO altijd weet hoeveel en waarvoor je betaalt. Een ander voordeel is dat je samenwerkt met een SEO consultant die perfect bij je bedrijf past.

Elkaar goed aanvoelen en begrijpen is noodzakelijk, want bij SEO moet rekening worden gehouden met de lange termijn. Dit is ook waarom veel ondernemers de voorkeur geven aan online marketingbureau Envoker boven iemand die freelance SEO aanpassingen maakt. Mail of bel Envoker als je een ambitieuze, maar betaalbare SEO specialist nodig hebt.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies
ITP in Safari 13 en de volledige blokkering van externe cookies

Op 24 maart zette John Wilander, product owner van het ITP (Intelligent Tracking Prevention) binnen Safari, de onderstaande tweet op Twitter. Standaard staan nu dus a ... Lees verder

Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads
Ga voor de volgende stap met je Google Shopping Ads

Google Shopping Ads zijn tegenwoordig onmisbaar voor een e-commerce website. Want als verkoper je product rechtstreeks verkopen in de (Google) zoekmachine, dat is toch simpelwe ... Lees verder

Het see, think, do, experience, care-model
Het see, think, do, experience, care-model

Een nieuwe fase wordt binnen het gevestigde see, think, do, care-modelmodel geïntroduceerd: de experience-fase. Deze nieuwe fase wordt geplaatst tussen de do-fase en de care-f ... Lees verder