Google Ads

Google Ads

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Stimuleer je online vindbaarheid

Adverteren Google AdWords

Gevonden worden door de search engine van Google kan op meerdere manieren. Behalve via organische zoekresultaten, kan je ook door middel van adverteren Google je vindbaarheid laten vergroten. Google advertising biedt uitstekende mogelijkheden om potentiële klanten bekend te maken met je bedrijf, webshop, social-mediakanalen, product of dienst.

Het opzetten van een Google-campagne kan echter niet zonder specifieke vakkennis en ervaring. Om gevonden te worden via reclame op Google is een professioneel bureau voor online marketing dan ook onmisbaar.

Wanneer je een website laat bouwen, is het belangrijk dat geïnteresseerden deze kunnen vinden. Zeker als jouw product of dienst afhankelijk is van online verkopen. Je zult dus gevonden moeten worden via Google en andere zoekmachines. Bij Envoker weten we hoe je een effectieve AdWords campagne opzet.

Google Ads

Adverteren op Google begint met Google Ads

Om de online klandizie te stimuleren wordt de content op je internetpagina’s voorzien van relevante keywords en zorgt een online marketeer bijvoorbeeld voor goede linkbuilding op de site. Maar dit is niet het enige wat je kunt doen.

Een minpunt is bovendien dat je maar moet afwachten welke Google-ranking je door aanpassingen in het kader van SEO bereikt. Voor een gegarandeerd opvallende en hoge positie kan je echter ook adverteren via Google. Dit doe je met behulp van Google AdWords, ook wel Google Ads genoemd. Voor het ontwikkelen van een Google AdWords campagne is een Google Ads account noodzakelijk.

Online adverteren Google AdWords

Google Ads is het online advertisingprogramma van Google en kan worden ingezet voor meerdere reclamevormen die op internet mogelijk zijn. Zo kunnen er banner-, shopping- en appcampagnes mee worden gerealiseerd en is het programma ook verantwoordelijk voor de videoadvertenties op YouTube. Een andere optie die AdWords adverteren biedt, is het laten zien van betaalde reclame op de pagina’s met Google-zoekresultaten.

Wanneer een internetgebruiker een bepaald zoekwoord gebruikt, verschijnen in de topresultaten betaalde ads waarvoor dit woord relevant is. De advertenties worden weergegeven in de vorm van een link, die op het eerste gezicht niet verschilt van de organische zoekresultaten.

Omdat de betaalde zoekresultaten bovenaan staan, zien mensen die online op zoek zijn naar een dienst of product deze het eerst. Op deze wijze via Google reclame maken en gevonden worden kan dan ook een aanzienlijke omzetstijging betekenen.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Jornt de Meurichy

Eén van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux

Envoker is voor mij één van de meest gerenommeerde digital marketing bureaus van de Benelux. Niet omwille van hun grootte, wel omwille van hun high level kennis en expertise. Ze gaan steeds zeer doelgericht te werk. Dit gecombineerd met een zeer persoonlijke omgang met hun klanten. Ze kennen de klant, ze begrijpen de klant zijn business, hun noden en kunnen finaal zo deliveren op een niveau die vele malen hoger ligt dan hun collega’s op de markt.

Marnik d'Hoore Founding CEO | Bloovi

Marnik d'Hoore

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Wesley Koolen

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!

Laura Ligthart Director Sales | Roompot Vakanties

Laura Ligthart

Zeer professionele en bekwame marketeers

Met een zeer professionele en persoonlijke manier van werken behalen wij aan de hand van de werkzaamheden van Envoker mooie resultaten. Wij zochten een online marketingbureau dat paste bij de groei die wij doormaakten en voor ogen hadden. Met Envoker kregen we precies wat we wilden. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is het feit dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven waardoor we niet voor verrassingen komen te staan!

Helma van Hoof Manager RoofCommerce B.V. | Dakenshop

Helma van Hoof
Google Ads
Adverteren

Werking Google AdWords adverteren

In tegenstelling tot de organische zoekresultaten die gratis worden getoond, zijn er aan Google adverteren kosten verbonden. Het gaat hier evenwel niet om bijvoorbeeld een vast bedrag per maand. Bij adverteren met Google geldt namelijk een pay-per-clicksysteem. Hierdoor draagt een bedrijf elke keer als iemand op de advertentie klikt die door de desbetreffende onderneming is geplaatst een bedrag af aan Google Ads.

Wat de kosten per klik zijn wordt in een online veiling bepaald. De adverteerder geeft echter aan wat het maximumbedrag is dat deze per klik betalen wil. Daarnaast is een maximumbudget per dag instelbaar. Wanneer dit bereikt is, verdwijnt de advertentie voor de rest van die dag uit de aan de vooraf bepaalde keywords gelieerde zoekresultaten. Er bestaat dus geen gevaar dat je op basis van op deze manier adverteren Google AdWords enorme bedragen moet betalen.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Adverteren Google rond specifieke zoekwoorden

Er is dus veel te zeggen voor reclamemaken via Google AdWords. Als adverteerder hou je steeds de controle en het maken van aanpassingen doe je eenvoudig in je Google Ads account. Een groot verschil met organisch door de zoekmachines gevonden worden, is voorts dat je de keywords en zoektermen waarop je advertentie getoond moet worden heel specifiek kunt instellen.

Daardoor ben je er met AdWords adverteren zeker van dat de link naar je website of webshop uitsluitend gezien wordt door mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan. Bij adverteren op Google kan je namelijk ook een bepaalde regio of stad selecteren waarin de mensen die je reclamelink te zien krijgen moeten wonen. Google baseert zich daarbij op het IP-adres of de ingetypte zoekopdracht.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient.

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je potentiële klanten het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar we samen intensief aan moeten werken. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bureau. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Google Ads
Envoker

Adverteren Google via Envoker

Adverteren via de zoekresultaten in Google kan een aanzienlijke uitbreiding van je klantenkring betekenen en een ongekende boost geven aan je omzet. Maar dan moet het wel goed gebeuren. Om er zeker van te zijn dat je reclame op Google de juiste mensen bereikt, is het beter om je AdWords campagne te laten ontwikkelen door een deskundig marketingbureau. Envoker is specialist in online adverteren en andere vormen van internetmarketing.

Wij helpen onze klanten via Google AdWords adverteren gericht met de promotie van hun website, webstore, andere online kanalen, dienst of product. Omdat de resultaten daarvan direct zichtbaar zijn in Google Analytics, kan Google advertising uiterst doeltreffend worden ingezet en constant worden bijgestuurd. Wil je gebruikmaken van Google Ads voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Envoker. Onze enthousiaste marketeers helpen je graag met adverteren via Google.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Recente artikelen

Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!
Online Marketing in de reisbranche? Gebruik de eigenaardigheden van die markt!

Om te kunnen presteren in de travelbranche, met al zijn eigenaardigheden, is het belangrijk dat je als bedrijf, en zeker als marketeer, begrijpt wát er anders is. Hoe je hier ... Lees verder

De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders
De 3 grootste ergernissen van digitale adverteerders

De nieuwe adverteerders die we bezoeken, lijken tegenwoordig al hun vertrouwen kwijt te zijn in digitale bureaus. Ze zijn niet één, maar vier tot vijf keer na elkaar teleurge ... Lees verder

De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?
De jaarlijkse lijstjes met marketingtrends. Waardevol of waardeloos?

“Dé online marketingtrends die elke marketeer moet weten”, “Dé trends & tips voor 2020”. Het is weer de tijd van het jaar en je kunt er niet omheen. De jaarlijkse ... Lees verder