Marketing Bureau

Marketing Bureau

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
RESULTAATGERICHT

Marketing Bureau

Klanten bereiken en behouden is waar het om draait als je van je bedrijf een rendabele onderneming wilt maken. Daartoe moet je er echter eerst voor zorgen dat je jouw doelgroep vindt en dat deze jou vindt. Je concurrenten overstijgen is daarbij vereist.

Dat kan op verschillende manieren, maar begint met een goede en breed opgezette online marketing strategie. Wij hebben de juiste drive, ambitie en kennis om jouw merk, product of dienst tot een online succes te maken.

ENVOKER

Marketing Bureau

Of je nu een dienst of fysiek product aanbiedt, een bedrijf kan niet zonder een website of webshop. Maar ook al heb je die, dan betekent dat nog niet dat je gevonden wordt door potentiële klanten. De kans is immers groot dat er ondernemers in dezelfde branche als jouw bedrijf actief bezig zijn met een actieve zoekmachine optimalisatie traject, uitgebreid search advertising traject of social media strategie.

Om je webshop of website beter vindbaar te maken voeren we in basis vrijwel altijd een uitgebreide zoekmachine optimalisatie uit. We herschrijven indien nodig, via een copywriter, de content op de website zodat deze de juiste inhoud en semantiek bevat. Natuurlijk wijzigen we hiermee ook de metadescriptions en metatitles en voegen relevante links toe.

Social media marketing

Goede SEO is natuurlijk van groot belang voor je vindbaarheid, maar slechts een van de vele zaken waar online marketing bureaus zich op richten. Ook social media behoren tot de waardevolste internetkanalen om je boodschap te verspreiden. Platforms als Instagram en Facebook hebben miljoenen gebruikers per maand, waarop je veel geïnteresseerden kan bereiken.

De sleutel daarbij is wel dat je content plaatst die aansluit bij je doelgroep. Wanneer dat consequent gebeurt, zal het aantal volgers van je social-mediakanaal zich continu uitbreiden. Het resultaat is dat steeds meer mensen je bedrijf en webshop ontdekken. Wij kunnen je helpen met het bedenken, vormgeven en opzetten van een bij jouw product, dienst en/of bedrijf passende social media strategie. Niet alleen op Facebook of Instagram, maar ook op andere platforms.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Brede online media strategie

Om als bedrijf bij zoveel mogelijk potentiële kopers op te vallen, is het inzetten van zoveel mogelijk kanalen vereist. Belangrijk is om te kijken naar hoe je directe concurrenten zich presenteren en waar ze steken laten vallen. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw webshop of website zich doeltreffend van hen onderscheidt.

Om onder de aandacht van jouw doelgroep te komen, is het daarnaast mogelijk om te kiezen voor betaalde advertenties. Sites als Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Twitter maken allemaal gebruik van advertentieprogramma’s. Dankzij de juiste inzet van campagnes en advertenties vergroot je via social media je naamsbekendheid en verhoog je het aantal leads en omzet via deze kanalen. Om social media adverteren optimaal voor je te laten werken, is het van belang om een resultaatgerichte aanpak te hanteren.

DRIVEN BY PERFORMANCE

Gedreven online marketing bureau

Internetmarketing is een kwestie van een lange adem en er steeds bovenop zitten. Als wij een online marketing strategie uitrollen, houden we het verloop ervan daarom constant in de gaten. Daartoe maken wij gebruik van statistieken, analyses, prestatierapporten en andere informatie die websites en marketing dashboards ons bieden.

Een online strategie wordt op basis daarvan steeds bijgestuurd en aangepast, waarna de resultaten ons vertellen waar het nog iets beter kan, zodat we samen online successen boeken die jouw bedrijf verder brengen. Onze marketeers zijn gedreven en bedreven in het creëren van campagnes die werken. Wij doen daarbij niet wat je vraagt, maar wat je nodig hebt.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars

Recente artikelen

4 SEO technieken die niet meer relevant zijn
4 SEO technieken die niet meer relevant zijn

We weten allemaal dat de online marketing wereld onwijs snel verandert. Wat gisteren de norm was, is vandaag alweer verleden tijd. Google doet hier nog een schepje bovenop met ...

Lees verder
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat
SEO & CRO: Dé combinatie voor nog meer resultaat

Als bedrijf wil je succes boeken met je online marketing inspanningen. De online vindbaarheid van je website is de eerste stap en zoveel mogelijk bezoekers binnenhalen op je pl ...

Lees verder
5 tips bij een website migratie
5 tips bij een website migratie

Er zijn verschillende redenen voor een website migratie, zoals een redesign of herstructurering van de website, een wijziging van het CMS of rebranding. Een website migratie zo ...

Lees verder
Onze klanten

Wij werken ook voor

SCROLL